Spausdinti šį puslapį

Keraminių čerpių stogo danga – elegantiškas ir patvarus stogas

Keraminių čerpių stogo danga – elegantiškas ir patvarus stogas Keraminių čerpių stogo danga – elegantiškas ir patvarus stogas

Statant namą, svarbu pasirinkti tinkamą medžiagą stogo įrengimui. Norint turėti elegantišką, patikimą ir patvarų stogą, puikus pasirinkimas – keraminės čerpės. Kokie yra šios stogo dangų privalumai, padės išsiaiškinti UAB „ARPEKAS“ įmonė, siūlanti geriausių Europos gamintojų čerpes.

Keraminės čerpės – pagrindiniai šios medžiagos privalumai

  • Keraminės čerpės yra viena iš seniausių stogo dangų. Nepaisant to, kad šiuolaikinė statybų rinka siūlo daugybę kitų medžiagų, čerpės vis dar yra labai paklausios.
  • Keraminės čerpės yra labiausiai atsparios orams. Keraminės čerpės „nebijo“ nei sniego, nei saulės, nei šalnų, nei lietaus – krituliai ir temperatūros pokyčiai neturi įtakos čerpių tvirtumo ir sandarumo savybėms.
  • Keraminė medžiaga yra atspari ugniai. Keraminės plytelės nedega, be to, gamybos procese joms taikoma deginimo procedūra tvirtumui užtikrinti. Šia medžiaga padengtas stogas bus saugus galimų gaisrų požiūriu.
  • Keraminė medžiaga gerai sulaiko šilumą ir nepraleidžia išorinių garsų. Keraminės stogo čerpės žiemą ir vasarą užtikrina patogų mikroklimatą namuose – stogas neperkaista saulėje ir neperšąla šaltyje. Lietaus metu, medžiaga sugeria ant stogo krentančių lašų garsą.
  • Keraminės stogo čerpės laikui bėgant nepraranda savo stiprumo savybių. Tokio stogo tarnavimo laikas iš tikrųjų siekia šimtmečius.

Keraminių čerpių stogo danga

Pagrindinis medžiagos trūkumas laikomas jos jautrumu smūgiams. Pavyzdžiui, didelė kruša ar ant namo krentantis medis gali sugadinti čerpinį stogą. Tačiau esant tokioms nenugalimos jėgos aplinkybėms nukenčia bet kuris kitas stogas. Tačiau, šią problemą yra nesunku išspręsti, nes keramines čerpes lengva pataisyti – tereikia pakeisti kelis pažeistus stogo elementus.

UAB „ARPEKAS“ (www.stogocerpes.lt) siūlo įvairių spalvų, formų ir dydžių stogo čerpes. Galite įsigyti ne tik standartinių, bet ir visiškai išskirtinių natūralių čerpių, kurios namams suteiks neįprastą išvaizdą. Kokybiškai sumontavus stogą, ši medžiaga žymiai padidins namų komfortą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio