Spausdinti šį puslapį

Akustinės panelės Mappyfiber – modernus sprendimas aukštų erdvių triukšmo ir aido mažinimui

Akustinės panelės Mappyfiber – modernus sprendimas aukštų erdvių triukšmo ir aido mažinimui Akustinės panelės Mappyfiber – modernus sprendimas aukštų erdvių triukšmo ir aido mažinimui

UAB „Palziv Baltic“ pristato Italų kompanijos „Mappy Italia SPA“ akustines ir garso izoliacines medžiagas Jūsų namams, biurams, kavinėms ir restoranams, mokymo įstaigoms, sporto salėms, gamybiniams, komerciniams bei viešiesiems pastatams. Visur, kur yra vertinama ramybė ir privatumas.

UAB „Palziv Baltic“ yra oficialus italų įmonės „Mappy Italia SPA“, Europos rinkoje veikiančios nuo 1974 m., atstovas Lietuvoje. „Mappy Italia SPA“ – šilumos ir garso izoliacijos lyderė ne tik Italijoje. Bendrovė gali pasigirti daugiau nei keturiasdešimties metų patirtimi šioje srityje. Iš įvairių medžiagų, skirtų garso izoliacijai, gaminamas platus termoakustinių sistemų asortimentas.

Akustinės panelės Mappyfiber

Modernaus dizaino akustinės panelės sienoms ir luboms „Mappyfiber“ – efektyviai sugeria triukšmą, sukurdamos maksimalų komfortą

Ieškantiems ramybės ir jaukumo, UAB „Palziv Baltic“ pristato „Mappyfiber“ modernias akustines paneles, kurios efektyviai sugeria triukšmą, nereikalingus garsus.

Akustinės panelės Mappyfiber

Akustinės plokštės kabinamos ant lubų sukuria komfortą ir jaukumą net ir labai triukšmingose patalpose. Tai higieniškas sprendimas restoranuose ar kavinėse – panelės negeria drėgmės, jose nesidaugina bakterijos ir pelėsis.

Akustinės panelės Mappyfiber

Dėka estetiškos išvaizdos, jų pagalba galima pagyvinti maitinimo įstaigų interjerą. „Mappyfiber“ akustinės panelės įrengtos mokyklose, klasėse bei auditorijose, sumažina aidą, pagerina kalbos aiškumą, užtikrina, kad klausytis būtų patogu, taip gerindamos studijų kokybę, nes įrodyta, kad aukštas studijų lygis pasiekiamas ramioje aplinkoje.

Akustinės panelės Mappyfiber

Išskirtinio dizaino „Mappyfiber“ akustinės panelės, pakabintos ant sienų suteikia jaukumo ir žaismingumo. Akustinės panelės gali būti įvairiausių raštų ir spalvų  – lyg meno kūrinys ant Jūsų sienos. Jos gali būti su spauda, tapti paveikslais pagal patalpos dizainą.  Tai modernus, visiškai nepastebimas ir komfortiškas sprendimas akustikai suvaldyti.

Akustinės panelės Mappyfiber

Klientai pagal savo poreikius iš plataus spalvų asortimento gali rinktis nuleidžiamas lubines akustines paneles, sienines, taip pat dvipuses pakabinamas, itin tinkančias aukštoms luboms, plokštes. Pastarosios puikiai sugeria triukšmą didelėse patalpose, sporto salėse bei gamybinėse patalpose.

Akustinės panelės Mappyfiber

Dar vienas itin modernus „Mappy Italia SPA“ sukurtas sprendimas aukštų erdvių triukšmo ir aido mažinimui – akustiniai kubai „Mappycube“. Pakabinami erdviniai kubai ne tik įspūdingai atrodo, bet ir puikiai sugeria aukštų patalpų akustiką ir triukšmą.

Akustinės panelės Mappyfiber

„Mappy Italia SPA“ būstinė yra Cesate, netoli Milano, strateginėje vietoje, kurioje patikimai ir greitai paskirstomi produktai visoje Europoje. Bendrovėje yra daugiau nei 22 000 kvadratinių metrų ploto gamybinės patalpos. „Mappy Italia SPA“ siūlo aukštos kokybės sertifikuotas prekes, pagamintas tik Italijoje. Kiekvienas produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra tikrinamas bei kruopščiai kontroliuojamas visame gamybos procese – nuo žaliavų iki galutinio produkto. „Mappy Italia SPA“ komandos technikai reguliariai tikrina gamybos procesus, kad užtikrintų aukščiausius standartus.
 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio