Spausdinti šį puslapį

Su Džok terapija – tai gydymo būdas, kai stimuliuojami plaštakos ir pėdos taškai

Su Džok terapija – tai gydymo būdas, kai stimuliuojami plaštakos ir pėdos taškai Su Džok terapija – tai gydymo būdas, kai stimuliuojami plaštakos ir pėdos taškai

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

„Masažo namai“ kviečia susipažinti su naująja teikiama paslauga – „Su Džok“ terapija.

„Su Džok“ terapija – tai gydymo būdas, kai stimuliuojami plaštakos ir pėdos taškai („Su“ – plaštaka, „Džok“ – pėda)

Plaštakų ir pėdų paviršiuje yra biologiškai aktyvių taškų, atitinkančių tam tikrus viso kūno organus ir dalis. Tuos taškus dirginant juntamas ryškus gydomasis ir profilaktinis poveikis. Plaštakų ir pėdų taškai išsidėstę tam tikra griežta tvarka ir atspindi sumažintą anatominę viso organizmo sandarą.

Skaudūs taškai delne rodo ne tik dabartines jūsų ligas, silpnas organizmo vietas, bet taip pat ir ateinančias ligas. Tiksliai veikiant taškus, įvairūs skausmai pradeda mažėti jau po kelių minučių. Be abejo reikia žinoti kaip, kiek laiko ir kokius taškus veikti.

Tarp kūno organų ir juos atitinkančių taškų yra nuolatinis ryšys. Prasidėjus ligai, „signalinė“ banga iš pažeistos kūno dalies arba organo nukreipiama į atitinkamą tašką ir jį sudirgina – taškas tampa skaudamas. Stimuliuojant tokį tašką, sukyla banga, kuri aktyviai veikia nesveiką organą ir jį gydo.

Daugiau informacijos apie „Su Džok“ taškinį plaštakų ir pėdų masažą bei diagnostiką iš delno taškų, Jums suteiks „Masažo namų“ specialistai.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio