Spausdinti šį puslapį

Plieninė lietaus nuvedimo sistema BILKA – itin kokybiška, nepriekaištingo dizaino ir ilgaamžė

Plieninė lietaus nuvedimo sistema BILKA – itin kokybiška, nepriekaištingo dizaino ir ilgaamžė Plieninė lietaus nuvedimo sistema BILKA – itin kokybiška, nepriekaištingo dizaino ir ilgaamžė

SERFAS, UAB

www.serfas.lt

UAB „Serfas“ savo asortimentą papildė itin kokybiška, nepriekaištingo dizaino ir ilgai tarnaujančia „BILKA“ spalvota plienine lietaus nuvedimo sistema. Skubame ją pristatyti.

„BILKA“ spalvota lietaus vandens nuvedimo sistema gaminama iš karštai cinkuoto plieno, su daugiasluoksne apsauga abiejose pusėse ilgaamžiškumui užtikrinti. Sistemos elementų jungimas yra paprastas, greitas ir efektyvus, neleidžia lietaus vandeniui tekėti nuo fasado arba įsiskverbti į namo pamatus ir sienas. Taip apsaugomas visas pastatas ir užtikrinama ilgalaikė nauda.

Plieninė lietaus nuvedimo sistema BILKA

„BILKA“ sistemos elementų gamyba yra pagrįsta Švedijos technologijomis, naudojant aukštos kokybės „SSAB“ švedišką plieną (0,6 – 1,25 mm storio), galvanizuotą iš abiejų pusių cinku (275 g/m2) ir „Prelaq Nova“ atspariu dažų sluoksniu (2 x 35 mikronų). „Prelaq Nova“ dažų sluoksnis suteikia gaminiams ypatingą paviršiaus lygumą, spalvos ilgaamžiškumą ir tvirtą atsparumą lietaus ir atmosferos teršalams.

Plieninė lietaus nuvedimo sistema BILKA

Penkių metalo sluoksnių konstrukcija ir apsauginės priemonės užtikrina, kad kiekvienas elementas yra atsparus korozijai ir suteikia jiems ilgesnę garantiją. Štai kodėl „BILKA“ sistema užtikrina ilgaamžiškumą, o vienintelis reikalingas techninės priežiūros darbas yra latakų valymas.

Plieninė lietaus nuvedimo sistema BILKA

Lietaus nuvedimo sistemos „BILKA“ privalumai

  • Lengvas surinkimas. Lietaus nuvedimo sistema yra tarsi „Lego“ žaidimas. Kad nebūtų sunkumų surenkant, lietaus nuvedimo sistema „BILKA“ yra surenkama lengvai ir greitai. Elementai yra pagaminti taip, kad būtų užtikrintas puikus montavimas be kitų tvirtinimo sistemų, tokių kaip medvaržčiai, kurie gali trukdyti lietaus sistemos efektyvumui.
  • Tvarumas. Jei lietaus sistema „BILKA“ montuojama pagal specialistų rekomendacijas, jos tarnavimo laikas yra toks pat, kaip ir konstrukcijos, ant kurios ji montuojama – bent 50 – 60 metų. Ji yra atspari lietaus, vėjo, sniego poveikiui ir yra rekomenduojama naudoti net vietovėse, kuriose vyrauja atšiaurus klimatas ir stiprus lietus.
  • Patikimumas. Lietaus sistema  yra taip suprojektuota, kad gali būti naudojama su visais stogo konstrukcijų tipais. Neatsižvelgiant į stogo formą ar dydį, lietaus nuvedimo sistema gali būti surinkta be sunkumų.
  • Puikus sandarumas. Lietaus nuvedimo sistemos „BILKA“ elementų sujungimas neleidžia lietaus vandeniui nutekėti ant pastato fasado arba įsigerti į namo pamatus ir sienas. Taigi, konstrukcijos struktūra yra apsaugota, tad užtikrinamas namo ilgaamžiškumas.
  • Neabejotina estetika. Lietaus sistema apima visą stogą, todėl ji turi pabrėžti pastato grožį ir derėti su fasado bei stogo apdailos elementais. Tai puikiai įgyvendino „BILKA“ gamintojai, sukūrę itin estetišką plieninę lietaus nuvedimo sistemą. Platus dydžių ir spalvų pasirinkimas suteikia galimybę kurti tinkamesnius derinius, kurie atitiktų stogo spalvą ir derėtų su bendruoju namo architektūros stiliumi.
  • Platus spalvų pasirinkimas. „BILKA“ gamina 13 spalvų lietaus nuvedimo sistemas, todėl visada rasite lietaus sistemą „BILKA“, atitinkančią kitų konstrukcijos elementų spalvas.

Plieninė lietaus nuvedimo sistema BILKA

Apie „BILKA“ plieninių sistemų gamintoją

„BILKA“ – tai plieninių stogo dangų ir stogo priedų rinkos lyderė. Įmonė, kurios specializacija yra įvairių formų metalinių stogo čerpių, spalvotų lietaus nuvedimo sistemų, stogo dangų priedų gamyba, taip pat pramoninių konstrukcijų bei tvoralenčių gamyba. „BILKA“ gamykla Brasove įkurta 2007 metais. Šiuo metu tai didžiausia stogo dangų ir lietaus nutekėjimo sistemų gamykla Rytų Europoje.

Plieninė lietaus nuvedimo sistema BILKA

UAB „SERFAS“ yra tiesioginis „BILKA“ gamintojo atstovas ir platintojas Pabaltijos šalims.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio