Spausdinti šį puslapį

Užuolaidų salono CELESTINA užuolaidos lengvai ir tyliai paslepia nuo pašalinių akių

Užuolaidų salono CELESTINA užuolaidos lengvai ir tyliai paslepia nuo pašalinių akių Užuolaidų salono CELESTINA užuolaidos lengvai ir tyliai paslepia nuo pašalinių akių

RENVERSA, UAB užuolaidų salonas CELESTINA

www.celestinatekstil.lt

Užuolaidų salono CELESTINA užuolaidos lengvai ir tyliai paslepia nuo pašalinių akių moderniai įrengto bei išmaniai valdomo privataus buto sostinės Antakalnio mikrorajono šeimininkus.

Modernų privataus 130 kv. m buto sostinės Antakalnio mikrorajone interjerą projektavę architektūros studijos „Plazma“ architektai Rytis Mikulionis ir Dalia Treinytė apdailos sprendimais kūrė kuo vientisesnį, švaresnį interjerą. Šio interjero stilių jie apibūdina kaip pašiltintą minimalizmą. „Švarus interjeras yra tarsi kevalas. Vėliau baldais, dekoro elementais galima kurti spalviškai drąsesnius derinius“, – sako architektai. Jie akcentuoja, kad švari erdvė – tai neutralus, ramus, šiltas fonas, kuriame gali nesunkiai atsirasti ir derėti bet kas.

Šio minimalistinio stiliaus buto interjere lakoniškos, modernios, lengvos, skulptūriškomis klostėmis krintančios didelių matmenų užuolaidos dengia vitrininius langus. Jas įrengė UAB „Renversa“ valdomas užuolaidų salonas „Celestina“. Naktinės užuolaidos svetainei pasiūtos šiltos, pilkos spalvos, smulkios ruoželinės struktūros, dieninės parinktos lengvo dūmo spalvos, drobinės struktūros, skaidrios, itin plonos. Visame objekte langų užuolaidoms naudojamas vienodas audinys, tik vaikų kambaryje audinio spalva kita – ji derinta prie šio kambario interjero.

Užuolaidų salono CELESTINA užuolaidos

Šeimininkų miegamajame užuolaidos atlieka ir papildomą funkciją – jos turi paslėpti patalpą ne tik nuo pašalinių žvilgsnių, bet ir nuo tiesioginių saulės spindulių. Nors jos pagamintos iš to paties audinio kaip ir bendrojoje erdvėje, miegamojo užuolaidoms naudojamas saulei nepralaidus pamušalas, kuris apsaugo patalpą nuo perkaitimo. Dėl to šioje patalpoje užuolaidos atrodo sunkesnės, tankesnės ir solidesnės.

Užuolaidas valdant išmaniąja sistema ir langus uždengiant automatiškai, labai svarbu parinkti tinkamus ir kokybiškus jų mechanizmus. Svetainėje sumontuoti elektriniai karnizai, prijungti prie išmaniosios namo valdymo sistemos, taip pat turintys funkciją „Touch Control“. Bute naudojami baltos spalvos, milteliniu būdu dažyti, vientisi karnizai be jokių sujungimų garantuoja maksimaliai gerą slydimą, užuolaidų čiuožimą ir minimalų garsą naudojimo metu.

Užuolaidų salonas „Celestina“ sukaupė ilgametę patirtį savo srityje ir gali pasiūlyti ilgalaikių sprendimų bei ypatingą stilių ir dizainą kartu su interjero naujienomis. Įmonė dirba su tiesioginiais audinių gamintojais iš Vokietijos, Ispanijos, Italijos, Prancūzijos, Turkijos ir kt. Kokybiškai pasiuvamos užuolaidos iš modernių ir klasikinių raštų audinių, nedegių ir šviesos nepraleidžiančių bei specializuotų akustinių audinių tinka įvairioms privačioms ir viešosioms patalpoms.

Pagrindinė modernaus interjero tendencija šiuo metu gana ryški – prabangesniuose būstuose investuojama į kokybiškas interjero ir apdailos medžiagas, prabangią santechniką ir kitus ilgalaikius sprendimus. Tarp populiariausių interjero stilių išlieka šviesus, minimalistinis skandinaviško stiliaus interjeras, kurį dar labiau atskleidžia tinkamai parinktos užuolaidos ir kitos detalės.

Straipsnis parengtas pagal: structum.lt. Modernus išmanus butas pats rūpinasi šeimininku. Nuotr.: Jevgenija Žukova – Černova.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio