Spausdinti šį puslapį

Dailylentės iš maumedžio medienos – ilgaamžiai deginti, padengti geležies oksidu arba alyvuoti gaminiai

Dailylentės iš maumedžio medienos – ilgaamžiai deginti, padengti geležies oksidu arba alyvuoti gaminiai Dailylentės iš maumedžio medienos – ilgaamžiai deginti, padengti geležies oksidu arba alyvuoti gaminiai

UAB „Vlatausa“ nuo 2001 m. gamina įvairius medienos gaminius iš Sibiro maumedžio – skaldytas bei pjautas čerpes, skiedras, gontus, dailylentes, terasines lentas, tvoros elementus ir kitus gaminius.

Maumedį UAB „Vlatausa“ pasirinko ne veltui. Šis medis pasižymi daugeliu vertingų ir patikrintų savybių. Jis kaip itin gera medžiaga įvertintas statybose Venecijoje. Maumedžio mediena mechaninėmis savybėmis nenusileidžia ąžuolo medienai ir turi dar vieną puikią savybę – išdžiovinta tampa atspari puvimo ir nebijo vandens poveikio. Maumedžio sakai yra tolygiai pasiskirstę per medieną ir veikia kaip antiseptikai, todėl puikiai saugo nuo drėgmės ar grybelių, medienoje nesiveisia kenkėjai ir kiti vabzdžiai. Tai lemia, kad statiniai bei gaminiai iš maumedžio gali išlikti šimtmečius.

Dailylentės iš maumedžio medienos

Dėka savo ilgaamžiškumo, patvarumo ir estetinių savybių degintas maumedis – ideali medžiaga terasų, tvorų, fasadų įrengimui. Kuriantiems išskirtinės išvaizdos eksterjerą ir nenorintiems kiekvienais metais alyvuoti savo medinių paviršių, UAB „Vlatausa“ siūlo naudoti deginto maumedžio medieną. Be cheminio apdorojimo, bėgant laikui, maumedis išsaugo visas aukštos kokybės medienos savybes ir skaičiuojama, kad jos ilgaamžiškumas natūraliomis sąlygomis yra 15 metų plius. Šios medienos papildomai impregnuoti nereikia, tačiau norint išgauti gražų vizualinį vaizdą įmonė siūlo degintas arba padengtas geležies sulfatu lentas.

Dailylentės iš maumedžio medienos

Šie medienos apdorojimo būdai yra draugiški aplinkai ir žmonėms bei dar labiau pagerina maumedžio savybes. Deginto maumedžio gaminiai pasižymi išskirtine estetine išvaizda ir atsparumu ugniai. Dėka gamybos technologijos dar labiau padidėja medienos atsparumas puvimui ir tuo pačiu gaminių tarnavimo laikas.

Dailylentės iš maumedžio medienos

„Vlatausa“  pagal individualius užsakymus gamina įvairių profilių dailylentes iš deginto maumedžio medienos:

  • Išskirtinė estetinė išvaizda.
  • Dar didesnis atsparumas puvimui.
  • Kenkėjų ir kitų vabzdžių nebuvimas.
  • Atsparumas ugniai.
  • Ilgas tarnavimo laikas ir minimali priežiūra.
  • Klientai gali rinktis iš kelių deginimo būdų, pagal norimą išgauti atspalvį.

 

Dailylentės iš maumedžio medienos

Maumedžio dailylentės padengtos geležies oksidu išsiskiria savo išvaizda ir itin dera su kitais fasado elementais. Padengtos geležies sulfatu dailylentės nereikalauja tolimesnės priežiūros ateityje, nes geležies oksidas veikia kaip impregnantas. Jums nereikės gaišti laiko impregnuojant, dažant ar kaip kitaip stengiantis prailginti jo gyvavimo laiką. Be to, „Vlatausa“ siūlo itin platų išmatavimų pasirinkimą.

Dailylentės iš maumedžio medienos

Kuriantiems išskirtinės išvaizdos eksterjerą ir nenorintiems kiekvienais metais alyvuoti savo medinių paviršių, puikus pasirinkimas yra maumedžio apdaila. 

Dailylentės iš maumedžio medienos

UAB „Vlatausa“ gali pasiūlyti degintų + šukuotų + alyvuotų maumedžio dailylenčių bei terasinių lentų; medienos padengimo geležies sulfatu ir alyvavimo paslaugas. Taipogi, medsraigčių maumedžio medienos tvirtinti ir dailylenčių montavimo paslaugas.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio