Spausdinti šį puslapį

A++ namo pamatai per savaitę – šiltų ir tvirtų naujos kartos pamatų įrengimas

A++ namo pamatai per savaitę – šiltų ir tvirtų naujos kartos pamatų įrengimas A++ namo pamatai per savaitę – šiltų ir tvirtų naujos kartos pamatų įrengimas

EKIE Namas, UAB

ekie.lt

Šiandieną namų statyboje vienas pagrindinių prioritetų yra šiluma, sandarumas. Čia didelis vaidmuo tenka pamatams. „EKIE namas“ žinodami, kad šiuolaikinių A+, A++ namų statyboje, anksčiau labai populiarius juostinius pamatus (iš gelžbetoninių blokų) kloti yra neracionalu, dar labiau patobulino pamatų įrengimo technologiją, kuri užtikrina pastarųjų šilumą ir sandarumą.

Pagrindinė juostinių pamatų problema – kokybiškas jų apšiltinimas. Mat termoizoliacinis sluoksnis turi būti ir po pačiu bloku, ir dengti jo šonus. Užtikrinti šiltinamosios medžiagos vientisumą tokioje konstrukcijoje yra labai sunku. „EKIE namo“ technologija išsprendžia šį uždavinį, pamatų įrengimui naudojant EPS liktinį klojinį. To pasekoje pamatas yra iškarto ir apšiltinamas. Klojinių nereikia papildomai nuardyti ir šiltinti.  

A++ namo pamatai

Gręžtiniai poliniai pamatai su liktiniais klojiniais – puikus pasirinkimas A++ klasės namui

„EKIE namo“ meistrai namo statybą pradeda nuo gręžtinių polinių pamatų įrengimo visu perimetru ir laikančiosiomis pertvaromis su vėdinimo angomis. Ši pamatų sistema yra patikima, pasižymi tvirtumu, minimalia intervencija į aplinką bei apsauganti konstrukciją nuo kapiliarinės drėgmės. Pasirinkus šią pamatų įrengimo technologiją, garantuojama aukšta darbų kokybė ir greitesnė namo statyba, kadangi pamatai yra iš karto apšiltinami.

„EKIE namas“ meistrai dirba tam, kad patenkintų Jūsų poreikius tobulam namui. Įmonė komanda sukaupusi didesnė nei 10 metų patirtį įvairiapusiškai tobulinant gyvenamojo būsto kokybę ir statybos procesą – didžiausią dėmesį skiria energetinių sąnaudų mažinimui, statybos kaštų mažinimui bei ekologijai. „EKIE namai“ – šilčiausi, serijiniu būdu statomi namai, kurie atitinka visus ES direktyvos reikalavimus.

Patyrę ekspertai suprojektuoja ir pastato patikimą, ekologišką, ekonomišką, inovatyvų, komfortišką, labai šiltą, namą „nuo projekto iki namo raktų“ per 8 – 10 mėn.! Įvertinus techninius duomenis, komplektaciją, medžiagų ir darbų kokybę, greitą statybą, šildymo sąnaudas ir gaunamą komfortą – „EKIE namas“ – mažiausios kainos rinkoje! Jūs sutaupysite daug laiko ir pinigų, nes Jums bus suteiktas pilnas namo paketas.

„Mes dirbame tam, kad „EKIE namas“ atitiktų visus Jūsų poreikius ir gerintų Jūsų gyvenimo kokybę.“ – „EKIE namas“.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio