Spausdinti šį puslapį

Premium maistas žuvims – plaukiojantis pašaras tvenkinio žuvims bei kombinuoti pašarai dvimetėms žuvims

Premium maistas žuvims – plaukiojantis pašaras tvenkinio žuvims bei kombinuoti pašarai dvimetėms žuvims Premium maistas žuvims – plaukiojantis pašaras tvenkinio žuvims bei kombinuoti pašarai dvimetėms žuvims

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

„AGROVA“ zooprekių parduotuvė Panevėžyje bei internetu siūlo universalų ir profesionalų „Prefesto Fish Premium“ maistą žuvims. Žuvų tvenkiniuose augintojai jau išbandė, o jų žuvytės – pamėgo specialiai joms sukurtą plaukiojantį pašarą tvenkinio žuvims. Dar vienas itin populiarus pasirinkimas – kombinuoti pašarai dvimetėms žuvims.

„AGROVA“ asortimente „Perfecto“ visavertis maistas žuvims

Premium maistas žuvims

„Perfecto Fish Premium Teichsticks“ – visavertis maistas visoms tvenkinio žuvims

„Perfecto Fish Premium Teichsticks“ lazdelės yra specialiai sukurtos lauko tvenkinių žuvims. Maiste yra visos būtinos maistinės medžiagos, tokios kaip baltymai, riebalai, angliavandeniai, natūralūs vitaminai ir mikroelementai, ląsteliena ir mineralinės medžiagos. Baltymai: 29%, riebalai: 3%.

Premium maistas žuvims

„Perfecto Fish Goldfischflocken“ – maistas auksinėms žuvelėms

Sudėtis: grūdai, žuvis ir žuvies produktai, mielės, mineralinės medžiagos, mėsa ir gyvulinės kilmės produktai, minkštieji vėžiagyviai, jūros dumbliai, daržovės, aliejus ir riebalai. Baltymai: 45%, riebalai: 4%.

„Perfecto Fish Zierfischflocken“ – maistas dekoratyvinėms žuvims

Sudėtis: grūdai, žuvis ir žuvies produktai, mielės, mineralinės medžiagos, mėsa ir gyvūninės kilmės produktai, minkštieji vėžiagyviai, jūros dumbliai, daržovės, aliejai ir riebalai. Baltymai 45,0%, riebalai 5,0%. 

„AGROVA“ siūlo platų akvariumistikos prekių asortimentą: žuvytes, akvariumus, jų įrangą, priedus, įvairias dekoracijas, akmenis, šakas, gruntą ir akvariumų priežiūros priemones. Taip pat įsigysite maistą akvariumo žuvytėms ar pašarą tvenkinio žuvims bei jaukų žvejybai. „AGROVA“ darbuotojai visada maloniai pakonsultuos ir padės išsirinkti tinkamiausią variantą.

 

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio