Spausdinti šį puslapį

Odos problemas pagal jos tipą ir odą sprendžianti unikali SKINFAKTOR procedūra jau SOTHYS GROŽIO NAMUOSE!

 Odos problemas pagal jos tipą ir odą sprendžianti unikali SKINFAKTOR procedūra jau SOTHYS GROŽIO NAMUOSE! Odos problemas pagal jos tipą ir odą sprendžianti unikali SKINFAKTOR procedūra jau SOTHYS GROŽIO NAMUOSE!

SOTHYS GROŽIO NAMAI

www.facebook.com/sothysgrozionamai

Jau birželio mėnesį „Sothys grožio namuose“ galite išmėginti įžanginę „Skinfaktor“ procedūrą sprendžiančią individualias odos problemas, atsižvelgiant į jos tipą ir būklę.

Jums bus atlikta odos poliabrazija, kurios metu pašalinamos negyvos ląstelės ir skatinama mikrocirkuliacija; oda bus palepinta ypatinga kauke pagal poreikį ir unikaliu vibraciniu masažu; parinktas kremas pagal poreikį.

Odos problemas pagal jos tipą ir odą sprendžianti unikali SKINFAKTOR procedūra

Procedūra atliekama naudojant inovatyvią „Dermia solution“ kosmetiką ir unikalų aparatą „Skinfaktor“. Unikalus sistemos produktai ir technologijos suvienytos spręsti individualias kliento odos problemas, kompleksiškai ir konkrečioje probleminėje vietoje, nepažeidžiant kitų odos paviršių.

Jau po pirmos procedūros jūs pamatysite akivaizdų ir ilgalaikį rezultatą: veido odos poliabrazija, raukšlių korekcija, odos paviršiaus atjauninimas, odos tonuso stimuliacija, dehidratacijos mažinimas, uždegimų nuraminimas, aknės spuogų valymas, odos liftingas, pigmentacijos mažinimas ir t.t. Štai kokią naudą ir dar daugiau Jūsų veido odai suteiks „Skinfaktor“ procedūra, parinkta individualiai pagal Jūsų odos tipą ir būklę.

Odos problemas pagal jos tipą ir odą sprendžianti unikali SKINFAKTOR procedūra

„Sothys grožio namų“ kosmetologės garantuoja neskausmingas procedūras, tobulų kvapų terapiją, vibracinį masažą ir nuostabų rezultatą.

Taip pat Jums bus pasiūlyti produktai, kurie padės išlaikyti ilgalaiki rezultatą po malonios keliones į savo grožį ir namuose.

Odos problemas pagal jos tipą ir odą sprendžianti unikali SKINFAKTOR procedūra

Nepalikite noro tapti tobulesne rytojui, tapkite jau šiandiena!

Išankstinė registracija tel: +370 620 15 551

„Sothys grožio namai“ Jūsų grožiui pabrėžti....

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio