Spausdinti šį puslapį

Jungiklių KATKO LoadSafe KU serija įvertinta Red Dot apdovanojimu

Jungiklių KATKO LoadSafe KU serija įvertinta Red Dot apdovanojimu Jungiklių KATKO LoadSafe KU serija įvertinta Red Dot apdovanojimu

Nuo mados ir aksesuarų iki buitinės elektronikos ir transporto priemonių, pramoninių prietaisų – „Red Dot“ vertina gaminių dizainą 49 skirtingose kategorijose. Vienu aukščiausiu įvertinimu laikomas „Red Dot“ apdovanojimas šiais metais pramoninių gaminių dizaino kategorijoje atiteko „KATKO“ „Loadsafe KU“ (200-800A) jungiklių linijai.

Šie jungikliai buvo suprojektuoti taip, kad būtų ekologiški, tvirti ir tinkami naudoti pramonėje. „Loadsafe KU“ serijos jungikliai pagaminti iš visiškai perdirbamų medžiagų. Jungiklių konstrukcija yra trijų dydžių, kurie atitinka tuos pačius patikimumo, tvirtumo ir suderinamumo konstrukcijos parametrus bei principus. Produkto modulinė konstrukcija leidžia įvairius daugiapolius jungiklius konfigūruoti skirtingomis versijomis. Šią produktų liniją galima komplektuoti su trim skirtingais rankenų variantais ir naudoti su kitais gamintojo priedais.

Jungiklių KATKO LoadSafe KU serija

Inovatyvus požiūris, funkcionalumas bei kokybė ir tvarumas yra pagrindiniai „Red Dot“ vertinimo kriterijai. Būtent šių savybių integravimas „Loadsafe KU“ linijos dizaine pelnė tarptautinės žiuri simpatijas už išskirtinį dizainą.

Kita džiugi naujiena, jog suomių prekės ženklo „KATKO“ „Loadsafe KU“ asortimentą papildė „KU 315-400 A“ ir „KU 200-250 A“ jungikliai ir perjungikliai. Su šiais liniją papildžiusiais naujais gaminiais „Loadsafe KU“ įvairovė apjungia jungiklius nuo 16 iki 800 amperų.

„KATKO“ prekės ženklas jau 70 metų specializuojasi jungiklių bei susijusių priedų gamyboje, todėl siūlo vieną plačiausių ir inovatyviausių šių gaminių pasirinkimą pasaulyje nuolat plėtojant gaminių funkcionalumą ir tobulinant dizainą

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio