Spausdinti šį puslapį

Stoglangių populiarumas sparčiai auga – apžvelkime jų teikiamą naudą

Stoglangių populiarumas sparčiai auga – apžvelkime jų teikiamą naudą Stoglangių populiarumas sparčiai auga – apžvelkime jų teikiamą naudą

Stogo pasirinkimas yra išties svarbus ir keliantis daug klausimų. Tačiau vis dažniau prisideda dar vienas pageidavimas – stogo langai. Stoglangiai – sparčiai populiarėjantis sprendimas, kurio teikiamą naudą trumpai aprašysime.

Stogo langai – šviesos šaltinis

Kaip žinia, stoglangiai, tai puikus būdas suteikti patalpai šviesos, jaukumo ir erdvės. Seniai įrodyta šviesos nauda žmogaus sveikatai, savijautai ir nuotaikai, todėl suprantama, kodėl vis daugiau žmonių vilioja stoglangiai. Gavę pakankamai šviesos, mes tampame labiau darbingi, energingi ir gerai nusiteikę. Lietuvoje, deja, saulė nėra labai dažnas svečias, todėl padarykime patys tai, kas priklauso nuo mūsų, kad spėtumėme pasimėgauti kiekvienu spinduliu. Stogo langai leis mums būnant namuose naudotis saulės teikiamais privalumais.

Stoglangiai – gryno oro šaltinis

Stogo langai yra išties svarbus gryno oro šaltinis, mat palėpė be langų nebūna gerai vėdinama. Stoglangiai taip pat yra puikus dalykas norint, kad kambarys ir visas namas atrodytų išskirtinai.

Stogo langai turi daug privalumų bei platų paskirties spektrą, todėl išsirinkite Jums tinkamus jau dabar.

Kas yra svarbu renkantis stogo langus?

Visų pirma, stoglangiai bei jų montavimas – specialių žinių bei įgūdžių reikalaujantis darbas, todėl jį patikėkite tik savo srities profesionalams. UAB „Arpekas“ specialistai padės Jums išsirinkti tinkamą stogo langą. Nepamirškite, jog ypač svarbu yra tinkamai apskaičiuoti, kiek stogo langų ir kokio dydžio galima įmontuoti būtent Jūsų name, nesvarbu ar tai būtų palėpė, ar gyvenamasis aukštas. Įmonė tiekia tik kokybiškus ir žinomų prekių ženklų stoglangius: „Roto“,  „Velux“,  „Fakro“,  „Okpol“. Šie prekiniai ženklai garantuoja aukštą kokybę, ilgaamžiškumą.

Stoglangių populiarumas sparčiai auga

Kokie yra stogo langų skirtumai?

Stoglangių skirtumų tarp žinomų ženklų yra nemažai ir visi jie turi savo išskirtinumus:

  • „Roto“ stoglangiai – vokiečių gamintojo, patogiai montuojami, estetiškos išvaizdos, su patogiomis rankenėlėmis, lengvai valomi, stogo langai taupo Jūsų sąskaitą už šildymą.
  • „Velux“ stogo langai – vieni populiariausių stogo langų Lietuvoje. Tai danų gamybos, vieni patikimiausių, patogiausių gaminių su ilgalaike garantija. Aukštos kokybės klientų aptarnavimas.
  • „Fakro“ stoglangiai – pusiausvyra tarp kainos ir kokybės. Patvarūs ir ilgaamžiai, pagaminti iš aukščiausios kokybės medienos, padengti ekologišku laku ir drėgmei atspariais dažais, nebijantys orų permainų ar saulės, stogo langai.
  • „Okpol“ stoglangiai – šie stogo langai yra gaminami Lenkijoje, įmonėje., turinčioje didelę patirtį, taikant naujausias gamybos technologijas. Platus asortimentas lengvai valdomų stogo langų su įvertinta„Super Termo“ technologija ir suteikta dešimties metų garantija.

Stoglangių pasirinkimas išties didelis, tačiau tinkamai juos parinkti ir įmontuoti gali tik profesionalas. UAB „Arpekas“ Jums profesionaliai parinks tinkamus stoglangius, o tuo tarpu Jūs gaudysite saulės spindulius bei gryno oro gurkšnius.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio