Spausdinti šį puslapį

Stogo čerpės – svarbus ir atsakingas pasirinkimas

Stogo čerpės – svarbus ir atsakingas pasirinkimas Stogo čerpės – svarbus ir atsakingas pasirinkimas

Kiekvienas namų ar pastatų statybų elementas yra svarbus, o norint pastatyti tvirtą, gerą ir ilgaamžį pastatą, reikia daug žinių arba pasinaudoti profesionalų konsultacijomis. Tai sritis, be specifinių žinių reikalaujanti ir tinkamų statybos bei apdailos medžiagų bei priemonių. Šiuo atveju Jums padės UAB „Arpekas“. Įmonė siūlo labai platų asortimentą, kokybiškas prekes už patrauklią kainą bei konsultacijas.

Kiekvienas namas, pastatas yra kitoks, todėl ir medžiagos bei priemonės turi būti taikomas individualiai. Čerpės – puikus pasirinkimas, norint, kad stogas būtų ilgaamžis, kokybiškas, atitiktų Jūsų ir pastato poreikius bei atrodyti patraukliai. Juk tai viena iš eksterjero detalių, o visumą ir sudaro detalės. Todėl skirkite pakankamai laiko, dėmesio, renkantis čerpes. Nenumokite ranka ir svarbiausia, rinkitės ne pagal kainą, o pagal tai, ko reikia būtent Jūsų atveju.

Stogo čerpės

Keraminės čerpės, betoninės čerpės – ar jos kažkuo skiriasi? Be abejo!

Keraminės čerpės yra seniai žinomos, jos pasižymi ilgaamžiškumu, atsparumu drėgmei, karščiui, temperatūrų kaitai. Keraminės čerpės puikiai sugeria triukšmą, todėl stipriai barbenantis lietus ar kruša nesutrukdys jums ramiai dirbti, o galbūt miegoti.  Daugumos bažnyčių, pilių stogų statyboje buvo naudojamos keraminės stogo čerpės. Čia apsilankius iškart juntamas vienas iš čerpių privalumų – vasarą užplūs maloni vėsa, o žiemą – šiluma.

Keraminės čerpės tinka įvairioms stogo formoms, o taip pat padeda išgauti norimą vaizdą, stilių, mat jų yra skirtingų atspalvių ir formų. Tai vienas patvariausių sprendimų, kuris puikiai išsilaiko net 150 metų! Keraminės čerpės yra natūralios, ekologiškos, saugios, o gaminamos jos iš... taip, iš molio! Štai kodėl keraminės čerpės yra toks populiarus pasirinkimas.

Taip pat neretas pasirinkimas yra betoninės čerpės – kuo jos ypatingos?

Betoninės čerpės yra puikus sprendimas ieškantiems čerpių už kiek mažesnę kainą. Ši stogo danga yra nebrangi, o jos gamybai naudojamas cementas ir vanduo. Dažniausios betoninių čerpių formos yra: plokščia, dvibangė bei vienbangė. Betoninės čerpės dažnai naudojamos tiek namų statyboje, tiek fasadams dengti. Nors betoninės čerpės turi kiek ribotą pasirinkimą ir tinka ne visiems stogams dengti, visgi klasikos mėgėjams jos tiks ir patiks. Betoninės čerpės kaip ir keraminės čerpės, nebijo blogo oro, lietaus ar sniego.

Kurios stogo čerpės yra tinkamos būtent Jūsų namui, pasakyti gali specialistai, apžiūrėję ir įvertinę pastatą, projektą ir išklausę visus Jūsų lūkesčius.

Stogo čerpės

UAB „Arpekas“ žino, kaip svarbu yra tinkamai parinktos medžiagos, todėl yra pasiruošęs Jus pakonsultuoti ir parduoti tai, ko Jums iš tikrųjų reikia. Asortimente rasite kokybiškų stogo dangų, stogo priedų, trinkelių, klinkerio gaminių ir kitų statybos bei apdailos medžiagų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio