Spausdinti šį puslapį

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai) – stilingas sienų akcentas, pagyvinantis Jūsų interjerą

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai) – stilingas sienų akcentas, pagyvinantis Jūsų interjerą Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai) – stilingas sienų akcentas, pagyvinantis Jūsų interjerą

TAPETŲ IR DAŽŲ STUDIJA, A. Guščios privati firma Diora, IĮ

www.tapetai.lt

Norintiems pagyvinti sienas, įkvepiant jas elegancija, „Tapetų ir dažų studija DIORA“ rekomenduoja dekoratyvines tapetų juostas. Sieninių tapetų juostos puikiai dera tiek klasikiniuose, tiek šiuolaikiniuose interjeruose. Vienspalvėms sienoms tokios juostos suteikia gyvybės bei elegancijos, o derinant jas su kitais raštais galima sukurti itin savitą stilių.

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai)

Dekoratyvinės tapetų juostelės (bordiūrai) klijuojamos ant dažytų arba tapetuotų sienų:

  • sienų viršuje prie lubų;
  • horizontaliai ant sienų tam tikrame aukštyje, atskiriant dviejų rūšių tapetus arba skirtingais atspalviais dažytus paviršius;
  • vertikaliai ir horizontaliai, įrėminant tapetus, duris, langus ar pan.

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai)

Dekoratyvinės juostelės gali būti spalvotos arba baltos, skirtos dažyti. Pagal medžiagą, iš ko pagamintos, gali būti popierinės arba vinilinės. Lipnios juostelės klijuojamos kaip lipdukai, o visoms kitoms priklijuoti tepami klijai. Klijuojant ant dažytos sienos ar tapetuotos popieriniais tapetais, galima naudoti paprastus tapetinius klijus. Klijuojant ant viniliniais tapetais tapetuotos sienos, būtina naudoti specialius klijus tapetinėms juostelėms.

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai)

Specializuotoje tapetų ir dažų parduotuvėje „Tapetų ir dažų studija DIORA“, įkurtoje Vilniuje, dekoratyvinių juostelių pasirinkimas, ko gero, didžiausias Lietuvoje. Asortimente apie 300 tapetų juostelių pavyzdžių: siaurų ir plačių, spalvotų ir dažomų, lipnių ir nelipnių, vaikiškų ir t.t. Juostos yra parduodamos rulonėliais, kurių ilgis 5 arba 10 metrų. Prieš įsigyjant, rekomenduojama pamatuoti perimetrą, kiek metrų reikės juostelės ir būtinai atsivežkite pavyzdžius tapetų ar dažų atspalvių, prie kurių derinsite juosteles. Pavyzdžiai padės Jums lengviau apsispręsti, o ir pardavėjas galės profesionaliai patarti ir rekomenduoti.

Taip pat su asortimentu galite susipažinti čia:

Užsakomos dekoratyvinės juostos „ONLY BORDERS“

Gamintojas: „AS CREATION“ (Vokietija).

Juostelių plotis nuo 4 cm iki 26 cm; rulono ilgis 5 m.

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai)

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai)

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai)

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai)

Baltos (dažomos) dekoratyvinės juostos

Dažymui skirtos dekoratyvinės juostelės dažomos arba tolygiai vienspalviai voleliu, arba su įvairiais efektais:

  • galima juostelę dažyti skystesniais dažais iš vidinės pusės, siekiant kad flizelino pagrindas įsigertų ir iš gerosios pusės fonas būtų dažų spalvos, o vinilo reljefas baltas. Pilnai išdžiūvusi juostelė vėliau klijuojama ant sienos;
  • galima priklijuotą juostelę tik padažius nuo paviršiaus drėgna kempinėle nuvalyti dažus, kad pagrindas išliktų dažų spalvos, o paviršius būtų šviesesnis;
  • galima nudažyti juostelę, leisti jai išdžiūti, o paskui teptuku ar kietesniu trumpo plauko voleliu ant paviršiaus užnešti kito atspalvio dažus.

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai)

Dekoratyvinės sieninių tapetų juostos (bordiūrai)

„Tapetų ir dažų studijoje DIORA“ galite įsigyti visų rūšių tapetus, taip pat fototapetus, skystus tapetus, akmens imitacijos plyteles, dažus vidaus apdailai ir kitas sienų apdailos medžiagas. Specializuota tapetų ir dažų parduotuvė Jums siūlo profesionalią konsultaciją ir daugiau nei 1000 tapetų raštų. Teikiamos ir dažų tonavimo, konsultacijų pasirenkant dažus ir atspalvius, atspalvio koregavimo paslaugos.

„Tapetų ir dažų studija DIORA“– vienintelė tapetų parduotuvė Vilniuje, kur Jus pakonsultuos, paskaičiuos, kiek ko reikia, paaiškins, kaip ką daryti ir suteiks nuolaidą pats įmonės savininkas. Pajauskite skirtumą!

„Tapetų ir dažų studija DIORA“ – išbandymas Jūsų fantazijai, o ne piniginei!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio