visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Internetinė reklama – tai vienas efektyviausių ir pigiausių būdų verslui pasiekti savo tikslinę auditoriją

Internetinė reklama – tai vienas efektyviausių ir pigiausių būdų verslui pasiekti savo tikslinę auditoriją Internetinė reklama – tai vienas efektyviausių ir pigiausių būdų verslui pasiekti savo tikslinę auditoriją

Internetinė reklama – tai vienas efektyviausių ir pigiausių būdų verslui pasiekti savo tikslinę auditoriją. Jei norite padidinti savo prekės ženklo ar paslaugų žinomumą, klientų skaičių, o tuo pačiu ir pelną, reklama internete yra puikus sprendimas, daugeliu atveju pranašesnis už kitus kanalus pagal kainos ir kokybės santykį.

Pagrindinė įmonės UAB „Admonita“ veikla yra marketingo paslaugos, informacijos ir reklamos talpinimas informacinėse interneto svetainėse www.visainfo.lt, www.apstatyba.lt, www.allinfobook.com, interneto svetainių ir el.parduotuvių kūrimas bei optimizavimas, SEO paslaugos, „Google AdWords“ reklama, socialinių tinklų administravimas, profesionalių straipsnių rašymas, reklaminių skydelių, logotipų ir reklaminių klipų kūrimas, fotosesijos ir kitos reklamos formos internete ir kitose medijos priemonėse. UAB „Admonita“ darbuotojai nuolat seka internetinės rinkodaros tendencijas. Bendrovės komandą sudaro įvairių sričių specialistai, gebantys įgyvendinti klientų lūkesčius.

UAB „Admonita“ sukurti ir administruojami projektai:

visainfo.ltwww.visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje! Informacinė interneto svetainė, kurioje straipsnių, naujienų ir specialistų patarimų forma įmonės pristato savo veiklą, prekes ir paslaugas potencialiems klientams.

apstatybawww.apstatyba.lt – architektūra, projektavimas, statyba. Specializuota statybos, interjero ir nekilnojamo turto interneto svetainė, kurioje pateikiama informacija architektams, projektuotojams, statybų ir interjero įmonėms, bei asmenims, besidominčiais statybų rinkos naujovėmis ir aktualijomis.

allinfobookwww.allinfobook.com – informacinis verslo gidas pritaikytas užsienio rinkoms, kuriame infopuslapių ir straipsnių pagalba įmonės pristato savo veiklą, prekes ir paslaugas potencialiems klientams visame pasaulyje.

„Admonita“ siūlomi sprendimai įmonėms

Straipsnių rašymas ir publikavimas.
Viena efektyviausių informacijos (reklamos) formų – straipsnių apie įmonės veiklą, parduodamas prekes ir teikiamas paslaugas talpinimas įvairiose informacinėse svetainėse. Tokias galimybes suteikia www.visainfo.lt, www.apstatyba.lt, bei www.allinfobook.com tinklalapiai, kuriuose įmonės straipsnių pagalba gali pristatyti savo veiklą, produktų naujienas, dalintis aktualiais patarimais, skelbti akcijas, pasiūlyti savo prekes bei paslaugas potencialiems klientams.

Jei įmonė neturi informacijos apie savo produkciją ar paslaugas, „Admonita“ specialistai gali parašyti profesionalų, atitinkantį visus SEO reikalavimus ir svarbiausia – įdomų potencialiam klientui straipsnį įmonės norima tema.

Internetinių svetainių ir el.parduotuvių kūrimas bei atnaujinimas. „Admonita“ kuria funkcionalias, modernias, pritaikytas visiems įrenginiams, atskleidžiančias įmonės produktų ir paslaugų privalumus interneto svetaines ir el.parduotuves. Nesvarbu, ar tai bus įmonės prisistatymas ar internetinė parduotuvė – „Admonita“ specialistų sukurtas tinklapis bus „draugiškas“ tiek vartotojui, tiek paieškos sistemoms. Jei tai internetinė parduotuvė – joje bus lengva nusipirkti, jeigu tai įmonės reprezentacinė svetainė – vartotojas lengvai supras įmonės prekių bei paslaugų privalumus.

Klientai yra nuolat konsultuojami, jei reikia – jiems teikiamos svetainės administravimo, tekstų rašymo, bei foto, video ir marketingo paslaugos.

Geriausi bendrovės darbų pavyzdžiai – tai www.visainfo.lt ir www.apstatyba.lt projektai, kurie kalba patys už save.

Optimizavimas paieškos sistemoms (angl. Search Engine Optimization, trump. SEO). Bet kuri įmonė, turinti savo internetinę svetainę, yra suinteresuota, kad ji kuo geriau būtų randama paieškos sistemose. Tam neužtenka vien internetinės svetainės sukūrimo. SEO – tai nuolatinis darbas, kuris prasideda nuo tinklalapio pritaikymo paieškos sistemoms, nuolatinio turinio naujinimo bei informacijos su nuorodomis talpinimo į kitus „Google“ paieškos sistemų aukštai vertinamus tinklapius (pvz., www.visainfo.lt, www.apstatyba.lt ir www.allinfobook.com).

„Admonita“ specialistai gali atlikti tiek Jūsų svetainės vidinį SEO, t. y. paties tinklalapio optimizaciją, kad jis būtų lengviau „suprantamas“ paieškos sistemoms, tiek išorinę internetinio puslapio SEO optimizaciją kitų tikslinių internetinių puslapių erdvėje, sukuriant kokybiškas nuorodas į kliento tinklalapį.

„Google AdWords“ reklama.
UAB „Admonita“ specialistai parenka tinkamiausius žodžius, atitinkančius įmonės veiklą bei potencialių klientų paiešką. Jūsų įmonė bus matoma tarp pirmųjų Google paieškos rezultatų, o mokės tuomet, kai potencialus klientas apsilankys bendrovės tinklapyje.

„Facebook“, „G+“ ir kitų socialinių tinklų administravimas.
Socialiniai tinklai – sparčiai auganti terpė prekės ženklams, norintiems užmegzti artimą ryšį su vartotojais, didinti savo žinomumą bei auginti pardavimus. „Admonita“ paruošia ir įgyvendina socialinių tinklų strategijas bei užtikrina efektyvią paskyrų veiklą.

Reklamos kanalų planavimas. „Admonita“ nustato kliento tikslinę auditoriją ir jos pasiekimo kanalus, kuria ir įgyvendina strateginių veiksmų planus, prižiūri reklamos kampanijų eigą.

Reklaminių skydelių ir logotipų kūrimas. Bendrovė greitai ir kokybiškai kuria reklaminius skydelius, logotipus ir kitas vaizdines priemones. Jūsų idėjos bus paverstos realybe – bendrovės specialistai sukurs šiuolaikišką ir unikalų, atskleidžiantį įmonės veiklą, produktus ar paslaugas reklaminį skydelį, logotipą ar kitą vaizdinę priemonę.

Fotografija ir vaizdo klipai. „Admonita“ kuria profesionalius informacinius ir reklaminius klipus, taip pat teikia įmonės ir jos produktų vizualizacijos paslaugas (fotografo paslaugos).

Internetinė reklama

Nuolat augant konkurencijai virtualioje erdvėje, įmonės, siekiančios optimalių rezultatų, vis dažniau kreipiasi į internetinio marketingo profesionalus. UAB „Admonita“ specialistų sukaupta ilgametė patirtis leidžia įmonėms pasiūlyti profesionalias marketingo ir įvaizdžio formavimo paslaugas, kurių dėka įmonės tampa pastebėtomis potencialių klientų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus