visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Inžinerinių tinklų projektavimas ir statyba, kelių, gatvės remontas, šaligatvių įrengimas

Inžinerinių tinklų projektavimas ir statyba, kelių, gatvės remontas, šaligatvių įrengimas Inžinerinių tinklų projektavimas ir statyba, kelių, gatvės remontas, šaligatvių įrengimas

NIVELSTA, UAB

www.nivelsta.lt

UAB „Nivelsta“ įkurta 2006 metais. Bendrovei išduotas LR Aplinkos ministerijos kvalifikacijos atestatas Nr. 4786, suteikiantis teisę būti ypatingo statinio statybos rangovu ir atlikti ypatingo statinio dalies ir statinio dalies statybos darbus, gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų, susisiekimo komunikacijos kelių (gatvės), inžineriniai tinklų, vandentiekio, nuotekų šalinimo įrengimo darbus. Bendrovė visus darbus vykdo vadovaudamasi įmonės statybos taisyklėmis, įregistruotomis Aplinkos ministerijoje.

Nivelsta

Pagrindinė įmonės veikla yra lauko inžinerinių tinklų įrengimas ir projektavimas. Bendrovė įrengia ir renovuoja lauko vandentiekio, lauko buitinių nuotekų, lauko paviršinių (lietaus) nuotekų, kanalizacijų tinklus ir vamzdynus, teikia kryptynio gręžimo paslaugas. Taip pat montuoja riebalų, smėlio ir naftos gaudykles, atlieka betranšėjinio tinklų įrengimo darbus, montuoja nuotekų valymo įrenginius. Įmonės veikla apima nuotekų tinklų valyklų ir siurblinių statybą bei rekonstravimą.

Nivelsta

UAB „Nivelsta“ atlieka aikštelių ir gatvių remontą, grindžia trinkelėmis ir akmenimis, kloja, bei asfaltuoja šaligatvius, taiso duobes, asfaltuoja rankiniu būdu, įrengia kelių ir vejos bortus. Taip pat tvarko aplinką, kerta medžius ir frezuoja kelmus.

Nivelsta

Įmonėje dirba patyrę ir kvalifikuoti specialistai, kurių kompetencija ir patirtis laidžia darbus atlikti kokybiškai ir operatyviai, taikant pažangius darbų vykdymo sprendimus bei metodus.

Nivelsta

2016 m. UAB „Nivelsta“ įgijo Aplinkos vadybos sistemų sertifikatus ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 ir ISO 9001:2008 kurių sertifikavimo sritis yra: vandentiekio ir nuotekų šalinimo tinklų tiesimas ir renovacija, aplinkos sutvarkymo darbai (trinkelių ir plytelių klojimas, asfaltbetonio dangos įrengimas rankiniu būdu ir kiti panašaus profilio darbai).

Nivelsta



UAB „Nivelsta“ bendradarbiauja su Alytaus, Kalvarijos miesto ir rajono, Druskininkų, Kauno, Lazdijų miesto ir rajono savivaldybėmis. Taip pat dar bendradarbiaujame su UAB „Dzūkijos statyba“, UAB „PARAMA“, AB „Dzūkijos vandenys“, AB „Rytų skirstomieji tinklai“, UAB „Lankava“, UAB „Skirnuva“, UAB „KRS“, UAB „Kauno inžineriniai tinklai“, UAB „Alvora“, UAB „Vatas“, UAB „Alytaus Rentiniai“, UAB „Litesko“, UAB „Gairana“, UAB „Gelgaudiškio gelžbetonis“, UAB „Tetas“, UAB „Vandentiekio statyba“, AB „Lietuvos dujos“, UAB „Stamanta“, UAB „Montuotojas“, UAB „Marsanta“ ir kt.

Nivelsta



UAB „Nivelsta“ aptarnauja ne tik įmones, bet ir mažesnius objektus, fizinius asmenis.



Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus