visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kačių sterilizacija – kodėl verta ją atlikti?

Kačių sterilizacija – kodėl verta ją atlikti? Kačių sterilizacija – kodėl verta ją atlikti?

Turite naują augintinį? Metas jį sterilizuoti ir pasirūpinti jo sveikata bei ramiu gyvenimu. Kačių sterilizacija yra atliekama jaunoms katėms ankstyvame amžiuje, kol lyties organai dar nėra pilnai susiformavę. Atlikti sterilizaciją visiškai nėra kenksminga gyvūnėlio sveikatai, netgi priešingai – sterilizavus augintinį užtikrinama jo geresnė sveikata, atsparumas įvairioms ligoms, geresnė emocinė savijauta. Sužinokite daugiau apie sterilizacijos teikiamą naudą ir atraskite patikimus veterinarus, kurie bus pasirengę sterilizuoti Jūsų augintinius.

Pasirūpinkite savo katės sveikata

Sterilizacija atliekama patelėms, kai tuo tarpu katinams taikoma procedūra yra vadinama kastracija. Sterilizacija nuo kastracijos skiriasi tuo, kad jai atlikti reikia žymiai daugiau patirties bei įrankių, todėl tai yra kiek sunkesnė procedūra. Sterilizacija padės išvengti kačių morčiavimo ir su juo susijusių nepatogumų. Sterilizuota katė yra rami ir nors jos gebėjimas daugintis ir yra panaikintas, ji gali gyventi pilnavertį gyvenimą.

Pasirūpinus sterilizacija katėms, apsisaugoma nuo įvairių hormonų sukeliamų ligų. Sterilizaciją reikėtų atlikti ne jaunesniems kaip 6 mėnesių katėms, tačiau taip pat svarbu, kad ji nebūtų atliekama ir per vėlai, todėl procedūrai tinkama riba galėtų būti 9 mėnesiai. Sterilizavus katę išvengiama ne tik ligų, bet ir įvairių problemų, nepriimtino elgesio, kuris sukelia daug rūpesčių šeimininkui.

Kačių sterilizacija – greitai, patikimai ir už prieinamą kainą! Patyrę veterinarijos specialistai pasirūpins Jūsų augintiniais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus