visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaimo turizmo sodyba Degučių slėnis - netoli Strėvos upės, Kaišiadorių rajone įkurta nauja sodyba

Kaimo turizmo sodyba Degučių slėnis - netoli Strėvos upės, Kaišiadorių rajone įkurta nauja sodyba Kaimo turizmo sodyba Degučių slėnis - netoli Strėvos upės, Kaišiadorių rajone įkurta nauja sodyba

Vos keturiasdešimt kilometrų nuo Kauno, ramiame Liutonių kaime, Kaišiadorių rajone įsikūrusi jauki nauja sodyba netoli Strėvos upės - „Degučių slėnis“. Čia - vaizdingoje Strėvos upelio slėnio kaimynystėje, kur autentiška kaimo aplinka didelis sodas susilieja su nuostabia gamta - puiki vieta pabėgti nuo kasdienybės šurmulio: praleisti atostogas ar laisvadienius, organizuoti įvairias šventes, vestuves, krikštynas, klasės susitikimus, pobūvius, švęsti gimtadienius, organizuoti seminarus, konferencijas ar teminius vakarėlius.

Kaimo turizmo sodyba Degučių slėnis

Norinčius atsipūsti nuo miesto triukšmo ir atstatyti jėgas, sodybos šeimininkai kviečia į pirtį, kurioje skambant atpalaiduojančiai muzikai ir šviečiant romantiškam apšvietimui, pamiršite visus rūpesčius. Poilsiui įrengta didelė terasa ir jaukūs kambariai nakvynei.

Kaimo turizmo sodyba Degučių slėnis


Gyvenamajame name įrengtos salės puikiai tiks vestuvių, gimtadienių šventimui, konferencijų rengimui ar jaukiam kolegų vakarėliui iki 40 svečių, nakvynei iki 20 svečių. Prie sodybos įrengtas puikus privažiavimas, erdvi automobilių stovėjimo aikštelė.

Kaimo turizmo sodyba Degučių slėnis

Aktyvaus poilsio mėgėjams siūlomi žygiai su 1-3 dienų paruoštais maršrutais baidarėmis Strėvos upe. Vietomis ekstremali Strėvos upė priverčia išvirsti iš baidarės ir palieka ilgai gerus prisiminimus ir didelius įspūdžius. Strėva – dešinysis Nemuno intakas, pasižymi nepaprastu, žmogaus nepaliestu gamtovaizdžiu, savo sraunumu ir nenuspėjamomis kliūtimis. Strėvos ilgis 73,6 km. Upės vaga eina per Trakų, Elektrėnų ir Kaišiadorių rajonus. Šalia upės yra įrengtos poilsiavietės su pavėsinėmis, galima apsistoti ir praleisti naktį gamtoje. Nuomojamos patogios, stabilios, greitos, lengvai valdomos ir manevringos „Vista“ baidarės.

Čia Jus maloniai priims šeimininkai, kurie visada stengiasi sutekti sodybai jaukią atmosferą, galintys paruošti šventinę, bei turistinę vakarienę pagal išankstinį suderintą meniu. Teikiamos transporto paslaugos.

Kaimo turizmo sodyboje „Degučių slėnis“ rasite ramybę, laisvę ir poilsį, malonų bei kokybišką aptarnavimą.

„Degučių slėnis“ - tai vieta, kurioje galėsite pabraidyti po  svajonių pievą, pasivaikščioti po didelį sodą, kuriame galite išmokti savo svajonių šokį, ir spragsint nakties laužo liepsnai, šalia Jūsų pastatytos palapinės, galite atrasti savo svajonių žvaigždę ar šiaip pasvajoti...

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus