visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaimo turizmo sodyba VILA PASAKA - tikra Pasaka netoli Kauno

Kaimo turizmo sodyba VILA PASAKA - tikra Pasaka netoli Kauno Kaimo turizmo sodyba VILA PASAKA - tikra Pasaka netoli Kauno

Kaimo turizmo sodyba VILA PASAKA

Jauki kaimo turizmo sodyba Vila PASAKA yra įsikūrusi tik 23 km. nuo Kauno miesto centro, gražiame vienkiemyje Byliškių kaime. Sodyba savo svečiams duris atvėrė 2015 metais, kuriai LKTA suteikė aukštą 4 gandrų kokybės įvertinimą.

Vila PASAKA – tai kaimo turizmo sodyba norintiems pabūti gamtoje, vandens tvenkinių ir miškų apsuptyje, neatsisakant aukščiausios klasės patogumų ir komforto. Mūsų sodyba puikiai tinkanti vieta net įnoringiausiam klientui ieškančiam kur švęsti nedideles vestuves, gimtadienius, rengti klasiokų, grupiokų, bendradarbių susitikimus, įmonių seminarus, konferencijas, ar tiesiog maloniai ir turiningai praleisti laiką su draugais ir artimaisiais.

Kaimo turizmo sodyba VILA PASAKA - tikra Pasaka netoli Kauno

Puikiai įrengta pokylių salė įvairioms Jūsų šeimos ar darbo šventėms (iki 30 žmonių) su 10 atskirų miegamųjų kambarių ramiam ir komfortabiliam sodybos svečių poilsiui (patogūs geri čiužiniai, kokybiška visada švari patalynė). Visi kambariai gali būti su dvigule didele lova arba su 2-3 atskiromis viengulėmis lovomis (didelis privalumas įmonių kolektyvams). Kiekviename kambaryje – atskiras WC, dušas, kondicionierius. Įrengta didelė saugi (filmuojama) automobilių parkavimo aikštelė.

Yra virtuvė, tačiau galimas ir išankstinis maisto užsakymas palankiomis kainomis. Pagal poreikį aptarnaujame renginių metu. Nuomojama ir trumpalaikiams apsilankymams (valandai, dviems) atskiri kambariai.

Kaimo turizmo sodyba VILA PASAKA - tikra Pasaka netoli Kauno



Fizinių ir dvasinių jėgų atstatymui – pirtis ir didelė masažinė vonia Jacuzzi, lauke yra vandens kubilas. Aktyviam laisvalaikio praleidimui įkurtos krepšinio, futbolo bei tinklinio aikštelės. Gali būti organizuojamos įvairios laisvalaikio praleidimo veiklos: orientacinis, dažasvydis, žvejyba (su savo įranga) ir kt.

Jūsų pasakiškam laisvalaikiui ramioje pamiškėje pastatyta didelė medinė pavėsinė, talpinanti iki 30 asmenų, šalia jos - mūrinis lauko židinys. Taigi, net ir atvėsus orams galėsite jaukiai ir nerūpestingai leisti vakarus rudenėjančioje vilos „Pasaka“ aplinkoje.

Mums rūpi, jog ir mažieji mūsų sodybos lankytojai liktų patenkinti, kad aktyviai ir turiningai praleistas laikas ilgam išliktų vaikiškuose prisiminimuose.

Kaimo turizmo sodyba VILA PASAKA - tikra Pasaka netoli Kauno

Neprimami jaunesni nei 21 metai asmenys.

Sodyboje yra elektros generatorius, tad elektros tiekimas užtikrinamas bet kokiu oru.

Sodybos adresas: Byliškių km., Prienų rajonas.

Sodybos koordinatės: 479242, 6073535 (LKS) 54.797631, 23.677189 (WGS) 54° 47' 51.47", 23° 40' 37.88" (WGS) Atstumai iki miestų centrų: Kazlų Rūda - 12 km Kaunas - 23 km Prienai - 36 km Marijampolė - 45 km Alytus - 68 km Vilnius - 125 km

Kaimo turizmo sodyba VILA PASAKA - tikra Pasaka netoli Kauno



Atstumai iki miestų centrų:

Kazlų Rūda - 12 km
Kaunas - 23 km
Prienai - 36 km
Marijampolė - 45 km
Alytus - 68 km
Vilnius - 125 km

Kaimo turizmo sodyba VILA PASAKA - tikra Pasaka netoli Kauno

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus