visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip atrasti dovanų idėją moteriai?

Kaip atrasti dovanų idėją moteriai? Kaip atrasti dovanų idėją moteriai?

Kad ir kokia bebūtų proga, norint įteikti moteriai prasmingą dovaną, svarbu atminti, jog geriausios dovanų idėjos gimsta tuomet, kai žmogus mums išties rūpi ir yra svarbus. Tiesa ta, jog ne piniginė dovanos vertė, ar išlietas prakaitas ieškant dovanų idėjų užtikrina puikų rezultatą, o visų pirma ryšys su žmogumi. Kuomet gebame užmegzti gilų ir intymų ryšį su kitu žmogumi, dovana savaime tampa autentiška, unikali ir prasminga ir su mažai įdėtų pastangų.

Vis tik ieškant tinkamiausių dovanų idėjų moteriai, verta vadovautis šiais patarimais:

Leiskite laiką kartu

Kad suprastumėte savo moters poreikius ir norus, turite skirti dėmesio prasmingam, kokybiškam laikui, praleidžiamam kartu, be jokių pašalinių trikdžių. Susitarkite susitikimui dviese ar su draugais, susigalvokite įdomios ir abiems patinkančios veiklos. Klausykite, bandykite išgirsti, ką jums sako moteris, kokie jos norai, svajonės.

Pagalvokite, kokią „žinutę“ norite perduoti dovana

Nors moterys mėgsta praktiškas dovanas, ne ką mažiau ir tas, kurios turi prasminę žinutę (jei net ne labiau!). Pagalvokite, ko norite palinkėti tam tikra dovana: pavyzdžiui, jei norite, kad moteris daugiau skirtų savo tobulėjimui – išrinkite kokius nors įgūdžių tobulinimo ar kvalifikacijos kėlimo kursus, specifinę literatūrą; jei norite, kad ji daugiau ilsėtųsi – nupirkite čekį į SPA procedūras ar grožio saloną; jei norite daugiau praleisti laiko kartu – bilietai į kokį nors renginį ar užsiėmimą gal būti puiki dovana.

Ieškokite pagalbos

Jei visgi moters, kurią planuojate sveikinti, taip gerai nepažįstate, gali būti verta pasinaudoti aplinkos pagalba. Panaršykite jos socialiniuose tinkluose, kad pamatytumėte jos pomėgius, paklauskite jos pažįstamų ar artimųjų – galbūt jie pateiks visai vertingų įžvalgų ar dovanų idėjų.

Sudarykite dovanų sąrašą

Galiausiai, atlikę „tyrimą“ apie tai, kas patiktų jūsų moteriai ir kokią žinutę norėtumėte perduoti dovana, verta susidaryti sąrašą dovanų. Į sąrašą įtraukite pagrindines dovanų idėjas ir nerkite į dovanų paiešką!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus