visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip pradėti darbą su grandininiu pjūklu?

Kaip pradėti darbą su grandininiu pjūklu? Kaip pradėti darbą su grandininiu pjūklu?

LEVANTINA, UAB

www.levantina.lt

Tikite ar ne, bet grandininių pjūklų naudotojai dažnai užduoda klausimą: kaip užvesti grandininį pjūklą? Oficialaus „Husqvarna“ atstovo Lietuvoje UAB „Levantina“ specialistai dalinasi patarimais, kaip parengti pjūklą naudojimui.

Kaip pradėti darbą su grandininiu pjūklu?

Yra du teisingi grandininio pjūklo užvedimo būdai – užvedimas padėjus ant žemės arba užvedimas laikant pjūklo galinę rankeną tarp kojų. Nesvarbu, kurį užvedimo metodą pasirinksite, atminkite, kad visada turi būti įjungtas grandinės stabdys. Daugelis grandininių pjūklų modelių gali būti užvedami taip vadinamoje vidurinėje akceleratoriaus padėtyje. Neįjungus stabdžio užvedant vieną iš šių modelių, grandinė gali suktis.

Šalto variklio užvedimas

  1. Įjunkite grandinės stabdį.
  2. Jei modelyje įrengtas dekompresijos valdiklis, paspauskite jį.
  3. Suaktyvinkite droselį. Jei pjūkle įrengta oro pašalinimo / degalų pompa, paspauskite guminę pompą keletą kartų, kol viduje pasimatys degalai, kartu užpildydami karbiuratorių.
  4. Užvedimas padėjus ant žemės. Įstatykite dešiniąją koją į galinę rankeną ir stipriai laikykite priekinę rankeną kairiąja ranka. Pjūklo užvedimas laikant jį tarp kojų. Įstatykite galinę rankeną tarp šlaunų už dešiniojo kelio. Kairiąja ranka tvirtai laikykite priekinę rankeną.
  5. Patraukite užvedimo rankeną dešiniąja ranka. Kartokite, kol variklis užsives.
  6. Stumkite droselį (iki vidurinės akceleratoriaus padėties) ir traukite, kol pjūklas užsives.
  7. Trumpam padidinkite sūkius ir atleiskite akceleratorių, kad variklis dirbtų tuščiąja eiga, ir atleiskite grandinės stabdį.

Kaip pradėti darbą su grandininiu pjūklu?

Karšto variklio užvedimas

Kai variklis yra karštas, jį galima užvesti be droselio. Vadovaukitės aukščiau pateiktomis instrukcijomis, tačiau nepaisykite punktų, susijusių su droseliu. Jei jums nesiseka užvesti variklio, nuspauskite akceleratorių į vidurinę padėtį. Vidurinės akceleratoriaus padėties funkciją pasieksite iš pradžių iki galo suaktyvindami droselį, o po to pastumdami valdiklį atgal.

Jau daugiau nei 325-erius inovacijų ir atsidavimo metus „Husqvarna“ tiekia profesionalams skirtus gaminius miškui, parkui ir sodui prižiūrėti. Didelis našumas derinamas su naudojimo patogumu ir saugumu, todėl darbą galite atlikti efektyviai. taip jums padėdami atlikti darbą efektyviai. „Husqvarna“ siūlo platų ir nuolat didėjantį gaminių ir priedų asortimentą – nuo grandininių pjūklų ir elektrinių pjaustytuvų iki robotų vejapjovių.

UAB „Levantina“ prekiauja „Husqvarna“ vejapjovėmis, automatinėmis vejapjovėmis, žoliapjovėmis, grandiniais pjūklais, sodo traktoriukais, kultivatoriais, sniego valytuvais, gyvatvorių žirklėmis, sodo ir miško įrankiais ir kitais įrenginiais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus