visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip puošti namus Kalėdoms, kad nenorėtumėte, jog jos baigtųsi?

Kaip puošti namus Kalėdoms, kad nenorėtumėte, jog jos baigtųsi? Kaip puošti namus Kalėdoms, kad nenorėtumėte, jog jos baigtųsi?

Pigu, UAB

pigu.lt

Jau ne kartą girdėjote, jog Kalėdos – magiškas laikas, kurio metu sustiprėja noras būti kilnesniais, atgyja šilti jausmai, tampame romantiškesni, norime daugiau laiko praleisti su šeima, mėgaujamės kiekviena akimirka ir iš esmės – mus užplūsta dosnumo palaima. Kur bevaikštinėtumėte – mieste, ar prekybos centre, darbo koridoriais ar klausytumėte radijo automobilyje – Kalėdas pajusti tikrai nebus sunku. Išpuoštos gatvės, šventinės dainos, cinamono ir imbiero kvapai – Kalėdos jau čia. Vis dėlto, kad pavyktų tinkamai pasimėgauti švente ir iš jos išspausti viską, ką įmanoma, reikėtų nepamiršti ir dažniausiai jus supančios aplinkos – namų. Nors šių dienų visuomenė itin skuba ir nenori daug laiko eikvoti dekorui, yra keletas greitų būdų papuošti savo namus taip, kad Kalėdų dvasia norėtumėte džiaugtis ilgai!

Kalėdinės dekoracijos ant langų

Nors daugelis vis dar puošia savo langus trafaretu išpurkštu netikru sniegu ar iš popieriaus karpytomis snaigėmis, pripažinkite – tai pareikalaus itin daug laiko ir pastangų. Po viso to – kiek užtruksite viską nupuošdami...

Greičiausias ir puikiausiai atrodantis būdas puošti savo langus – stambios vienspalvės girliandos arba žvakidė su būriu ilgų stambių žvakių. Taip jūsų langas įgaus jaukumo, bet tuo pačiu ir nebus prikrautas, atrodys tvarkingai ir skoningai. Prie viso to, puikiai atrodys ir eglių šakelė ar paprasčiausias natūralus vainikėlis. Taip pat, nedidukė eglutė ar pušelė. Atminkite – kuo mažiau detalių, tuo jūsų šventinė namų atmosfera bus jaukesnė.

Kaip puošti namus Kalėdoms

O kaip papuošti židinį?

Kaledos.lt komandos teigimu, židinį puošti rekomenduojama klasikiniu būdu – pakabinant Kalėdines kojines. Šiais laikais kojinės neprivalo būti raudonos, kad simbolizuotų Kalėdinę nuotaiką. Nors daugelio manymu – tai nuobodu ir kiek banaloka, verta pabrėžti, jog kojinės vėl grįžta į madą, o taip pat suteikia ir sentimentalumą. Žinoma, jei yra kaip pritaisyti eglės šakeles – tai padaryti tikrai rekomenduotina. Čia puikiai tiktų ir žvakės arba pilno tūrio aukso spalvos žvaigždutės. Viskas priklauso nuo to, kokios spalvos ir formos jūsų židinys. Užkūrus židinį, Kalėdinių dovanų idėjos kaipmat plūstels – juk jauki atmosfera suteikia kūrybinį polėkį.

Kaip puošti namus Kalėdoms

Pakuokite dovanas taip, kad popierius derėtų prie aplinkos

Jei nusprendėte namus puošti kuo natūraliau, venkite plastikinių dovanų maišelių ar žvilgančio, ryškaus pakavimo popieriaus. Jeigu jūsų namų interjere Kalėdiniu laikotarpiu vyrauja švelnios, natūralios spalvos, o židinį ir langus puošia eglišakės, rinkitės kūno spalvos pakavimo priemones, pavyzdžiui lininę ar drobinę medžiagą, sviestinį ar šilkinį popierių. Vietoje pakavimo juostos rinkitės šiaudus. Dekoravimui puikiai tiks natūralūs lauro lapai arba rozmarino šakelės, derėsiančios su jūsų namų aplinka.

Kaip puošti namus Kalėdoms

Rinktis įprastinę, ar novatorišką eglutę?

Žinoma, viskas priklauso nuo jūsų, tačiau atminkite, jog be šaknų įsigytos natūralios eglutės taip ir užbaigs savo gyvenimą prie konteinerio. Jei nusprendėte pirkti tikrą, gyvą eglutę, pirkite ją vazonėlyje – atėjus pavasariui, galėsite ją pasisodinti sode. Ant natūralios eglutės puikiai tinka savadarbės popierinės snaigės, imbieriniai sausainiai. Vis dėlto, jei pasirinkote pasigaminti įdomesnį eglės variantą, pavyzdžiui – pagamintą iš senos nereikalingos medienos, tuomet pasiūlysime pratęsti medienos motyvus ir puošti eglę natūraliais žaislais.

Kaip puošti namus Kalėdoms

Pasirūpinkite, kad jūsų namuose būtų sukurta tokia aura, kuria norėtumėte mėgautis kiek ilgiau, nei įprastai. Įneškite į namus jaukumo, meilės ir natūralumo – taip galėsite nevaržomi džiaugtis Kalėdomis. Verta pridurti, jog daugelį dekoro idėjų galėsite naudoti ir pasibaigus Kalėdoms, kadangi natūralūs elementai yra labai universalūs ir nepretenzingi.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus