visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Karkasinis namas: Pasistatykite karkasinį namą patys!

Karkasinis namas: Pasistatykite karkasinį namą patys! Karkasinis namas: Pasistatykite karkasinį namą patys!

LIANDRA, UAB

Karkasiniai namai sparčiai populiarėja Lietuvoje ne tik dėl savo kainos ir ilgaamžiškumo santykio, bet ir dėl greitos statybos, piniginio pranašumo, kokybės, saugumo ir kt. privalumų. UAB "Liandra" gali pasiūlyti didelį (150 m2) ir kokybišką karkasinį namą, kurio konstruktyvo kaina ~ 43 443 EUR. Į šią kainą įtraukta: Pilna karkasinių sienų konstrukcija, pilna karkasinės perdangos konstrukcija, pilnas stogo įrengimas, visų langų, vitrinų ir lauko durų įrengimas ir fasado apdaila.

Mažos kainos paslaptis – namas yra šabloninis, t. y. konstrukcija yra jau sudaryta ir paruošta. Šis karkasinis namas yra statomas skydinio namo principu, konstrukcinės dalys yra sukomplektuotos ir pažymėtos, tad aiškios instrukcijos dėka, namas yra labai greitai pastatomas. Vos per keletą dienų išdygsta namo karkasas ir taip ženkliai sumažinamos darbo užmokesčio išlaidos. Jeigu patikėsite mums visą statybą nuo karkaso pastatymo iki išorės ir/arba vidaus apdailos, darbus atliks viena įmonė, todėl darbai bus labiau suderinti ir spartesni. Taip pat pasirenkant tam tikras papildomas paslaugas yra suteikiamos įvairios nuolaidos.

liandra-karkasiniai-namaiKarkasinio namo privalumai:

Karkasinio namo statyba bus greita ir be paklaidų
Karkasinio namo surinkimo metu nereikės naudoti matavimo įrankių
Karkasinio namo surinkimo metu nereikės pjaustyti medienos
Karkasinio namo  darbų atlikimo kaina, dėl greitai atliekamos arba savarankiškos statybos, gali sumažėti net iki 15-40%

Pasyvaus namo, t. y. mažų energijos sąnaudų namo kaina yra 25% didesnė, nei įprastos statybos būstas. Naudojant mūsų projektą, sutaupyti pinigai gali būti protingai investuoti į pastato energetinį efektyvumą.

Karkasinį namą galite statyti patys!

UAB "Liandra" turi puikų sprendimą norintiems ekonomiškai ir paprastai pasistatyti ilgaamžį karkasinį namą savarankiškai. Įmonės specialistai Jums pateiks karkasinio namo projektą, kurio pagrindinis tikslas – kuo aiškesnė ir paprastesnė karkaso statyba. Sužymėtos ir sukomplektuotos medžiagos yra pristatomos klientui kartu su instrukcija, kaip karkasą surinkti ir sutvirtinti. Tai yra puikus sprendimas siekiantiems savarankiškos namo statybos.

Kokybė ir saugumas

UAB "Liandra" parinkta naudojimui sertifikuota mediena yra džiovinta, kalibruota ir impregnuota, o tai užtikrina konstrukcijos tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Karkaso masyvas yra vientisas ir tvirtas, kampai aprūpinti papildomais sujungimais, tad sumažėja tikimybė atsirasti plyšiams ir įtrukimams apdailoje, kurie atsiranda dėl medienos judėjimo eksplotacijos laikotarpiu. Išskirtinės konstrukcijos dėka, šio namo statyboje beveik nelieka nepanaudotų medžiagų.

Karkaso tvirtumui ir vėjo apsaugai naudojama naujiena statybų rinkoje – MFP plokštės. Tai yra ekologiška OSB plokščių alternatyva, kuri pasižymi geromis techninėmis savybėmis, yra atspari drėgmei ir grybeliui, standi ir tvirta statybinė medžiaga, kurios kaina nežymiai skiriasi nuo tradicinių OSB plokščių.

Teisingai ir greitai pastatytas karkasinis namas yra puikus pasirinkimas šiltam, jaukiam ir mažų energijos sąnaudų būstui. UAB Liandra padės jums išsirinkti ir pasistatyti namus, apie kuriuos visada svajojote.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus