visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Keramikiniai vazonai, vazos, amforos, statulos ir kiti gaminiai M.I.T.A.L - SERFAS prekybos vietoje

Keramikiniai vazonai, vazos, amforos, statulos ir kiti gaminiai M.I.T.A.L - SERFAS prekybos vietoje Keramikiniai vazonai, vazos, amforos, statulos ir kiti gaminiai M.I.T.A.L - SERFAS prekybos vietoje

SERFAS, UAB

www.serfas.lt

Keramikos dirbiniai iš Impruneta regiono buvo randami dar etruskų gyvenvietėse. Šie gaminiai, dėl ypatingos vietinio molio sudėties, išsiskiria neeiliniu atsparumu kaip šalčiui, taip ir karščiui, bei pasižymi šiltu ryškiu atspalviu. Impruneta regiono keramikai garsėjo savo dirbiniais jau viduramžiais. Šiose krosnyse savo  meno dirbinius degė ne viena garsus menininkas. Jau nesuskaičiuojama, kiek vazų, statulų ir čerpių kurios buvo išdegtos šiame regione, puošia viso pasaulio parkus, privačius sodus, namų, bažnyčių ir pastatų stogus.

SERFAS pristato vieną iš seniausių krosnių, kaip vadina italai savo keramikos gamyklas, - M.I.T.A.L. Krosnis M.I.T.A.L. yra šeimos verslas, kuris išlaiko terakotos gamybos tradicijas  perduodamas iš kartos į kartą. Skonis, vaizduotė  ir talentas, yra pagrindiniai ingredientai padedantys sukurti šedevrą. Pirmenybė teikiama kokybei, o ne kiekybei. Senovinė medinė degimo senovės  krosnis, su 960 ° Celsijaus temperatūra,teikia M.I.T.A.L gaminiams klasikinę ir elegantišką išvaizdą, spalvingumą ir ilgaamžiškumą. .

Šio "krosnies šeimos" krikštatėvis buvo Anselmo Mariani, kuris pirmiausia pradėjo nuo čerpių bei plytų gamybos. Tačiau netrukus jo sunūs Angiolo ir Armeno Mariani pradėjo kurti ir meno dirbinius, kurie ir tapo šių dirbtuvių pagrindu. Angiolo Mariani intuicija ir jo sūnų (Luigi Franco Enrico) pastangomis M.I.T.A.L vazos, amforos, statulos ir kiti gaminiai puošia daugybės klientų namus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus