visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kęstučio Smirnovo kelionė į Londoną

Kęstučio Smirnovo kelionė į Londoną Kęstučio Smirnovo kelionė į Londoną

Lietuvos graplingo federacija (Lithuanian Grappling federation)

www.grappling.lt

www.grapplingfederation.com

Tarptautinės graplingo federacijos prezidentu prieš dvejus metus išrinktas Kęstutis Smirnovas praėjusią savaitę lankėsi Londone, kur federacijos steigėjams skaitė metinę ataskaitą. Vienas aktualiausių susitikimo klausimų buvo – 2018 metų pasaulio graplingo čempionatas.

„Iki pasaulio čempionato dar dveji metai, tačiau privalėjome išspręsti ne vieną klausimą. Daugelį ir išsprendėme. Liko neatsakyta, ar pasaulio pirmenybes rengsime kas dvejus metus, ar kas ketverius“, - pasakojo į Lietuvą grįžęs K.Smirnovas.

Sakykite, kokiu tikslu vykote į Londoną?

Galima būtų pradėti nuo to, kad Londone gyvena federacijos steigėjai. Natūralu, kad kas kažkiek laiko kaip prezidentas turiu nuvykti bei atsiskaityti už savo darbus. Per metus susigulė nemažai dalykų, todėl ir spręstinų klausimų buvo daug. Džiaugiuosi, kad viską pavyko racionaliai išspręsti.

Nesulaukėte pretenzijų?

Tiesą sakant, ne. Kaip ir sakiau, vyko racionalūs pokalbiai apie tai, kas nuveikta ir apie tai, ką turėsime nuveikti artimiausiu metu.

Kokie darbai buvo labiausiai aptarinėjami?

Galbūt, išskirčiau tris. Visų pirma, praėjęs Europos čempionatas, kuris buvo pirmasis federacijos istorijoje. Svarstėme, kad galėjo dalyvauti sportininkų iš daugiau šalių. Čia pat priėjome ir prie antrojo klausimo – naujų narių integravimas. Tai yra turbūt mūsų didžiausias pasiekimas, nes per metus naujų šalių tarptautinėje graplingo šeimoje praktiškai padvigubėjo. Trečias svarbus klausimas – būsimas pasaulio čempionatas, kurio organizacijai jau dabar dedamos didžiulės pastangos.

Čia kalbate apie tą, kuris bus po dviejų metų?

Taip. Tiesa, galutiniai štrichai dar nesudėti, tačiau pagrindiniai klausimai atsakyti. Tai, neabejotinai, bus didžiausias federacijos renginys istorijoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus