visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kilpiniai, medvilniniai ir lininiai rankšluosčiai ne tik papuoš bet kurį vonios kambarį, bet ir bus nenuilstantys pagalbininkai virtuvėje

Kilpiniai, medvilniniai ir lininiai rankšluosčiai ne tik papuoš bet kurį vonios kambarį, bet ir bus nenuilstantys pagalbininkai virtuvėje Kilpiniai, medvilniniai ir lininiai rankšluosčiai ne tik papuoš bet kurį vonios kambarį, bet ir bus nenuilstantys pagalbininkai virtuvėje

NAMŲ TEKSTILĖ, UAB

"Namų tekstilė" firminėje parduotuvėje, Jonavoje, rasite didelę įvairovę spalvų, raštų ir išmatavimų rankšluosčių. Vieni – papuoš bet kurį vonios kambarį, kiti - bus nenuilstantys pagalbininkai virtuvėje. Nuo pat įmonės veiklos pradžios, dar 2003 m. pagrindinis tikslas – įvairių tekstilės gaminių, kurių pagrindą sudaro natūralus pluoštas (pvz.: natūrali avies vilna, linas ar medvilnė) gamyba, bei mažmeninė ir didmeninė prekyba.

60 % visų UAB "Namų tekstilė" klientų sudaro viešbučiai, ligoninės, darželiai ir kitos įmonės. Pagal jų užsakymus bendrovė gamina ne tik rankšluosčius, bet ir patalynę ir kitus gaminius gaminius, kurių sudėtis 100% medvilnė. Prie plataus rankšluosčių asortimento, taip pat klientams siūlome lovatieses bei užtiesalus. Vėsesnį vakarą galime pasiūlyti susisupti į natūralios vilnos pledą ar tiesiog užsivilkti šiltą liemenę arba skraistę. Vis labiau populiarėjant pirtims, galime pasiūlyti pirčiai skirtų aksesuarų: pirties prijuosčių, kepurių, chalatų, plaušinių, pasėsčių, įvairių rankšluosčių ir t.t.

Pagal užsakovo pageidavimą bendrovė siuvinėja, gamina namams reikalingų ir jaukumo teikiančias smulkmenas: dekoratyvines pagalvėlės, lino rožes, pintus ir austus takelius, staltieses, servetėles ...

Kilpiniai rankšluosčiai iš 100% medvilnės
 
Vonioje praleidžiame nemažai laiko, todėl kiekvienam iš mūsų svarbiausia, kad čia esantys rankšluosčiai ne tik derėtų prie vonios interjero, bet būtų švelnūs ir puikiai sugertų drėgmę. Rinkitės iš plataus "Namų tekstilė" siūlomų įvarių spalvų ir išmatavimų kilpinių rankšluosčių asortimento.

Išmatavimai: 30x50, 50x70, 50x90, 50x100, 70x140, 100x150

Kilpiniai, medvilniniai ir lininiai rankšluosčiai

Rankšluosčiai iš 100 % Lino

Kiekvienas iš mūsų, kuris mėgsta gaminti, praleidžia virtuvėje nemažai laiko. Smagu pasidžiaugti ne tik savo sukurtais kulinariniais šedevrais, bet tuo pačiu po ranka visada turėti ir stilingų virtuvės pagalbininkų – rankšluosčių ir pašluosčių. Virtuviniai rankšluosčiai privalo gerai sugerti drėgmę, todėl prieš naudojimą rekomenduojame juos išskalbti.

Išmatavimai: 50x70

Kilpiniai, medvilniniai ir lininiai rankšluosčiai



Rankšluosčiai iš 50 % Lino ir 50 % medvilnės

Raštais ir marginimais tikrai nenusileidžia lininiams rankšluosčiams, tačiau turi vieną puikią savybę – yra minkštesni ir malonesni naudojimui.

Išmatavimai: 50x70

Kilpiniai, medvilniniai ir lininiai rankšluosčiai

Rankšluosčiai iš 100 % medvilnės

Balti, spalvoti, jaukūs ir mieli pagalbininkai kasdieninėje mūsų virtuvėje. Puikiai sugeria drėgmę. Spalvoti ir marginti suteikia virtuvei linksmą ir nuotaikingą atmosferą, o baltieji vafliniai rankšluosčiai labiau mėgstami restoranų, kavinių ir viešbučių, kadangi baltus galima virinti ir naudoti balinimo priemones.

Išmatavimai: 50x70

Kilpiniai, medvilniniai ir lininiai rankšluosčiai

UAB "Namų tekstilė" – visi tekstilės gaminiai Jums ir Jūsų namams...

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus