visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Klasikiniai baldai šiuolaikiniame interjere

Klasikiniai baldai šiuolaikiniame interjere Klasikiniai baldai šiuolaikiniame interjere

SAKALIUS, UAB Aurimo Sakalausko kūrybinės baldų dirbtuvės

„Klasika visada madinga“ – taip pasakę, ko gero, nesuklystume: mados, stiliai keičiasi, o klasika išlieka ilgam. Tai, kas geriausia, tai, kas ilgainiui nugula detalėse, tampa stiliaus etalonu ir pavyzdžiu, kuriuo norime sekti, su kuriuo lyginame naujoves. Puikiai suvokiame, kas yra klasikinė muzika, o ar baldus galėtume pavadinti klasikiniais?

„Taip!“ užtikrintai sako Aurimo Sakalausko kūrybinės baldų dirbtuvių UAB "Sakalius" direktorius Aurimas Sakalauskas, jau daugiau nei dešimt metų Garliavoje kuriantis bei gaminantis klasikinius baldus. „Baldais domiuosi jau seniai, kas būdinga vienam ar kitam stiliui perkandau dar studijuodamas skulptūrą Lietuvos dailės akademijos Kauno dailės institute. Tai, ką kuriame dabar – tai ilgamečių studijų ir patirties rezultatas. Siūlome ne tik baldą, bet kuriame ilgalaikę vertę. Tai – daugelio sudedamųjų dalių kompleksas. Visų pirma, tai aukščiausios kokybės mediena. Tiesa, noriu paminėti, kad mūsų baldai yra tik iš natūralaus medžio, furnitūra, dažai bei lakai. Natūralus medis – tai ne tik patvarumas, bet ir jausmas, tai visiškai kitokia išspinduliuota energija.

Klasikiniai baldai šiuolaikiniame interjere

Tie, kas turi namuose tokius baldus, gali patvirtinti, kad skirtumas tarp gamyklinio baldo ir mūsų baldų yra akivaizdus. Kitas išskirtinumas, be abejonės – stilius. Čia negali būti jokių kompromisų su estetine kokybe. Nėra nei vieno tokio paties žmogaus žemėje, kiekvienas yra unikalus, vienintelis. Mūsų vienetiniai baldai yra tarsi užsakovo asmenybės atspindžio ir mūsų klasikinių baldų stiliaus išmanymo bei pajautos rezultatas. Visuomet tikslas yra vienas, – kad sukurtume ne tik daiktą, bet ir to žmogaus istorijos dalį.

Klasikiniai baldai šiuolaikiniame interjere

Baldai – tai ne tik gera investicija, tai – šeimos vertybė, kuri bus perduodama iš kartos į kartą. Tai didelė atsakomybė. Nors vartojimo kultūra mus spaudžia ir mums primena, kad baldus turime pasikeisti bent kelis kartus per visą gyvenimą, mes manome, kad tikri baldai nėra taip paprastai pakeičiami, nes jų vertė su metais kyla, nekalbant jau apie emocinę daikto vertės dalį. Remiuosi ne vien savo nuomone, tai – viso kolektyvo sutarimu numatyta verslo vystymo kryptis. Mes suprantam, kad vidutinių pajamų klientui mūsų baldai nėra lengvai įperkami, bet taip susiklostė, kad į mus dažniausiai kreipiasi tie, kurie jau yra gerai išsianalizavę pagamintus pavyzdžius ir išgirdę apie mus iš mūsų klientų, tad kaina jų jau nebestebina. Jie žino, ko ieško ir ką gaus. Dažnai tai būna žmonės, patikėję mums apstatyti visus savo namus, ir ne tik Lietuvoje. Geografinė aprėptis plečiasi, šiandien turim ištikimų klientų nuo Norvegijos ir Azerbaidžano.“

Klasikiniai baldai šiuolaikiniame interjere

Aurimo Sakalausko kūrybinės baldų dirbtuvės UAB "Sakalius" – viena iš ne daugelio įmonių, besilaikančių tokios pozicijos rinkoje, užsibrėžusi siūlyti aukščiausią įmanomą kokybę tam, kad tai, ką gamina šiandien, net ir po daugelio metų stiliaus žinovams būtų kaip nesenstančios klasikos pavyzdys.

Klasikiniai baldai šiuolaikiniame interjere

Bendrovė gamina ir projektuoja medinius ir medžio masyvo darbo, svetainės, virtuvės, vonios, jaunuolio, miegamojo kambario ir kt. baldus. Įmonė gali pasiūlyti Jūsų svajonių baldus, ir nesvarbu, ar klientas pageidauja klasikinio, kaimiško, modernaus, angliško, provanso ar retro stiliaus baldų - pagal individualų užsakymą pagaminti ir suprojektuoti baldai tarnaus ir džiugins Jus ilgus metus.

Klasikiniai baldai šiuolaikiniame interjere

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus