visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kleraderm IDRODERM – sukurta sausai, dehidratuotai bei išsekusiai odai

Kleraderm IDRODERM – sukurta sausai, dehidratuotai bei išsekusiai odai Kleraderm IDRODERM – sukurta sausai, dehidratuotai bei išsekusiai odai

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras AESTHETA, UAB

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras „Aestheta“ sausai, dehidratuotai bei išsekusiai odai rekomenduoja „Kleraderm IDRODERM“ linijos produktus.

Diena iš dienos oda yra veikiama kenksmingų išorinių veiksnių, dėl ko praranda tam tikrą procentą drėgmės. Odos dehidratacija lemia odos išsekimą, stangrumo bei elastingumo trūkumą. Būtina atstatyti hidrolipidinį balansą odos paviršiuje, kuris išlaiko drėgmę audiniuose, o pakankama odos drėgmė padeda atstatyti odos elastingumą bei stangrumą. „Kleraderm IDRODERM“ linijos produktai maitina odą, aprūpina ją drėkinamosiomis medžiagomis, padeda atkurti reikiamą lipidų kiekį ir natūralią savo organizmo apsaugą, taip pat turi apsaugą nuo oksidacinio streso, laisvųjų radikalų žalingo poveikio bei UV spindulių.


Kleraderm IDRODERM
 

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras „Aestheta“ atstovauja pasaulyje pripažintus profesionalios ir dermatologinės kosmetikos produktus. Be „KLERADERM“ priemonių, „Aestheta“ siūlo profesionalių „OXYNERGY PARIS“, „FUSION MESOTHERAPY“, „CLINICCARE“ linijų asortimentą, „IDEA TOSCANA“ ekologišką ir natūralią kosmetiką, tinkamą naudoti kūdikiams ir vaikams, taip pat „DR ADAM PARIS“ hipoalerginės kosmetikos liniją, „BODY&CO“ kosmetinę liekninamojo poveikio tekstilę ir kitas priemones veido ir kūno odos priežiūrai.

Klientui suteikiamos ne tik profesionalios konsultacijos, tačiau ir galimybė išmėginti visus produktus.

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centre  „Aestheta“ galite

Gauti nemokamą profesionalų konsultaciją, ar apsilankyti nemokamoje grožio pamokėlėje.

Atlikti įvairias veido ir kūno procedūras pagal individualias odos problemas ir poreikius.

Koreguoti raukšles ir kitus veido odos trūkumus hialurono rūgšties injekcijomis.

Įsigyti profesionalios ir kokybiškos kosmetikos.

„Aestheta“ didmena ir mažmena parduoda profesionalias veido ir kūno priežiūros priemones bei rengia pristatomuosius seminarus, praktinius mokymus ir tobulinimosi kursus profesionalams.

„Aestheta“ – profesionali odos priežiūra ne tik profesionalams!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus