visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Klinkerio plytelės ir dekoratyvinis akmuo fasadams – nepavaldūs laikui eksterjero sprendimai

Klinkerio plytelės ir dekoratyvinis akmuo fasadams – nepavaldūs laikui eksterjero sprendimai Klinkerio plytelės ir dekoratyvinis akmuo fasadams – nepavaldūs laikui eksterjero sprendimai

STONESTA, UAB

www.stonesta.lt

Tiek klinkerio, tiek dekoratyvinio akmens apdaila puikiai dera prie visų stilių, nesvarbu ar tai būtų modernu, tradiciška, elegantiška ar net avangardiška. Akmens panaudojimas eksterjere ir interjere yra išties platus – jis naudojamas cokolių, fasadų, pamatų, išorinių mūro sienų, kolonų, atskirų sienų fragmentų, tvorų, laiptų, atraminių sienelių ir vidaus sienų, židinių, palangių dekoravimui. Akmuo suteikia jaukumo namui, biurui, parduotuvei, kavinei, gali būti puikus fonas bet kurios produkcijos ekspozicijai.

Namo fasado apdaila akmeniu – puikus ilgaamžiškumo, estetikos, kainos ir kokybės derinys

Neretai tenka sukti galvą, kaip vienu šūviu nušauti du zuikius, kad, neviršijus apdailai skirto lėšų limito, būtų galima džiaugtis išsipildžiusiomis svajonėmis – gyventi išskirtiniame, skoningą prabangą liudijančiame name. Apdaila iš dirbtinio akmens – tai ekonomiškas sprendimas, norintiems turėti kokybišką, klinkerio išvaizdos ir ilgaamžį gaminį už patrauklią kainą.

 Klinkerio plytelės ir dekoratyvinis akmuo fasadams

Dekoruodami jau pabodusias sienas, tikrai nesuklysite rinkdamiesi dekoratyvinį akmenį. Jis suteiks ne tik kerinčio paslaptingumo, bet ir ryškių prabangos bei išskirtinumo akcentų. Tai išties ypatingas vidaus ir išorės apdailos pasirinkimas.

Dekoratyvinis akmuo visiškai atkartoja natūralių akmenų faktūrų, spalvų ir reljefų įvairovę. Fasado apdaila vizualiai atrodo lygiai taip pat prabangiai bei estetiškai, kaip apdaila iš natūralių, gamtos sukurtų akmenų – plika akimi jų beveik neįmanoma atskirti.

Dekoratyvinis akmuo gali puikiai papuošti bet kurio namo fasadą. Pagyvinti kamino, cokolio, kolonų, tvorų išvaizdą. Dekoratyviniu akmeniu apdailintas cokolis harmoningai įsilieja į aplinką, juo galima sukurti akmenines poilsio zonas, lauko židinius ir jaukumo oazes jūsų kieme.

Dekoratyvinis akmuo gali puikiai apsaugoti paviršius nuo purvo, pažeidimų gali tarnauti, kaip apsauga nuo karščio ar šalčio. Tai viena iš nedaugelio medžiagų, kuri nekelia papildomų reikalavimų nei architektams, nei dizaineriams nei šeimininkams.

Be to, tokia apdaila ne tik puošni – ji puikiai maskuoja statybos klaidas ar kai kuriuos statybinių konstrukcijų defektus. Be to, dekoratyvinis akmuo yra paprastai ir greitai klijuojamas. Tad apdailinti tiek vidų, tiek išorę, galėsite patys, taip sutaupydami dar daugiau biudžeto.

Klinkerio plytelės ir dekoratyvinis akmuo fasadams

Dekoratyvinio akmens lauko ir vidaus apdailai privalumai

  • Ilgaamžė medžiaga fasadams.
  • Lengvas ir greitas montavimas.
  • Išgaunami įvairūs reljefai.
  • Individualūs reljefai.
  • Platus spalvų pasirinkimas.
  • Išbaigti sprendimai.
  • Atspari atmosferos poveikiui medžiaga.
  • Patraukli kaina.

Klinkerio plytelės ir dekoratyvinis akmuo fasadams

Ekologiška ir novatoriška gamybos technologija

UAB „Stonesta“ ilgiau nei 10-tį metų gamina dekoratyvinį akmenį. Bendrovė didžiuojasi savo ekologiška ir novatoriška gamybos technologija. Dekoratyvinis akmuo gaminamas iš aukščiausios kokybės medžiagų. Naudojamas baltas danų gamybos „Aalborg“ cementas, aukščiausios klasės lietuviškas smėlis, ekologiški „Bayer“ pigmentai. Kiekvienas pagamintas gaminys yra kruopščiai tikrinimas, kad atitiktų tiek Lietuvoje tiek užsienyje galiojančius aukštus standartus. Gaminys turi kokybės atitikties sertifikatus.

Klinkerio plytelės ir dekoratyvinis akmuo fasadams

Per ilgus veiklos metus sukaupta įmonės patirtis ir ištobulinta technologija leidžia jums pasiūlyti daugiau nei 60 skirtingų rūšių akmens gaminių ir itin plačią gaminių spalvų paletę. O jei klientas turi išskirtinį skonį ir nori sukurti itin individualų stilių – įmonė iš gali sukurti individualų spalvinį sprendimą. Jei nesate tikri koks tipas, spalvinis variantas jums tiktų, bendrovės meistrai gali atvažiuoti į vietą ir parinkti tinkamiausią variantą. UAB „Stonesta“ dizaineris gali sukurti jūsų skonį, poreikius ir galimybes atitinkantį dizainą tiek jūsų namams, tiek biurui, kavinei ar parduotuvei.

Klinkerio plytelės ir dekoratyvinis akmuo fasadams

Jei nenorite dekoratyvinio akmens apdaila rūpintis patys ir domėtis klijavimo technologija, viską už jus gali atlikti patyrę įmonės meistrai. UAB „Stonesta“ produkciją pristato visoje Lietuvoje ir ne tik. Akmuo vežamas į Lenkiją, Latviją, Estiją ir kitas šalis.

 

 

Klinkerio plytelės ir dekoratyvinis akmuo fasadams – nepavaldūs laikui eksterjero sprendimai
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus