visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokia grindų danga yra tinkamiausia jei namuose gyvena augintinis?

Kokia grindų danga yra tinkamiausia jei namuose gyvena augintinis? Kokia grindų danga yra tinkamiausia jei namuose gyvena augintinis?

DANGŲ STUDIJA, UAB

Grindų dangos pasirinkimas visada yra nelengva užduotis - ji turi būti kokybiška, ilgaamžė, funkcionali, lengvai prižiūrima ir estetiškai derėti prie viso kambario interjero. Jei namuose gyvena keturkojis Jūsų draugas - svarbu, kad pasirinkta danga būtų ne tik patogi, bet ir atspari augintiniams. Kaip ir visas interjeras ar jo apdaila, grindų dangos pasirinkimas turi būti apgalvotas taip, kad įrengus, nesukeltų nei Jums, nei Jūsų augintiniui nereikalingų rūpesčių.

Šeimininkams kuriant būsto interjerą reikia surasti funkcionaliausią sprendimą tiek sau tiek keturkojams pilnaverčiams šeimos nariams. O tai padaryti iš tiesų nėra sunku, nes šiuolaikinių grindų dangų pasirinkimas yra iš tiesų platus. Belieka pasirinkti artimiausią širdžiai.

Pasirinkti tinkamiausią grindų dangą jei namuose bėgioja numylėtas keturkojis mums padeda įmonės „Dangų studija“ salonų įkurtų Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose komanda.

Bene geriausias pasirinkimas laikantiems augintinius yra PVC danga. Ši danga atspari įbrėžimams, ją lengva valyti, todėl nagučiais per dangą grybštelėjęs arba purvinas iš lauko grįžęs keturkojis nesukels šeimininkui didelių problemų.

Kokia grindų danga yra tinkamiausia jei namuose gyvena augintinis?

Kitas puikus pasirinkimas, kurį siūlo „Dangų studija“ - tai PVC lentelės ir plytelės. PVC lentelės ir plytelės pasižymi tomis pačiomis savybėmis kaip PVC danga ir yra tinkamos tiems namams, kuriuose gyvena katės, šunys. Beje, PVC plytelės augintiniui yra kur kas malonesnės vaikščioti, gulėti nei, pavyzdžiui, akmens masės arba keraminės plytelės. Jeigu grindis nusprendėte kloti pastarosiomis, tuomet pasirūpinkite kilimėliais, ant kurių Jūsų augintinis galėtų šiltai įsitaisyti.

PVC lentelės ir plytelės pasižymi tomis pačiomis savybėmis kaip ir ruloninė PVC danga, tačiau atrodo kur kas natūraliau. Marmurą, granitą, akmens masę ir stiklą imituojančios PVC plytelės, ąžuolo, uosio, beržo ir kitos medienos raštus subtiliai perteikiančios PVC lentelės yra puikus pasirinkimas ieškantiems pusiausvyros tarp estetikos ir praktiškumo.

PVC lentelės ir plytelės yra ilgaamžė danga, ją nesudėtinga kloti, valyti ir prižiūrėti. Dažniausiai ši danga siurbliuojama, šluojama, o jeigu yra būtinybė, plaunama drungnu vandeniu. Medį imituojančios PVC lentelės tinka virtuvėse, svetainėse, vaikų ir vonios kambariuose, kuriuose pagal dabartines mados tendencijas vis dažniau klojamos medinės grindis. Tik pasirinkus PVC lenteles nereikės baimintis dėl drėgmės poveikio – lentelės yra atsparios vandeniui. PVC plytelės, sukuriančios marmurinių, keramikinių ir kitų tipų plytelių iliuziją, taip pat tinka įvairiose patalpose, o vaikščioti ant jų malonu ir šilta. PVC lentelėmis ir plytelėmis galima kloti ir šildomas grindis.

Kokia grindų danga yra tinkamiausia jei namuose gyvena augintinis?



Parketlentės ir linoleumas – geras pasirinkimas, jeigu reguliariai kerpate augintinio nagus ir jeigu jis yra įpratintas atlikti savo reikalus dėžutėje arba lauke. Katės, šuns šlapimas gali pakeisti iš natūralių medžiagų pagamintų parketlenčių arba linoleumo spalvą, ilgainiui juose gali išryškėti ir nagų žymės.

„Dangų studija“ savo klientams siūlo trijų sluoksnių parketlentes, kurių visi sluoksniai klijuojami skirtingomis kryptimis – tai suteikia parketlentėms stabilumo. Jas lengva kloti, nereikia baimintis dėl plyšių, tarpų, kurie laikui bėgant atsiranda medžio masyvo grindyse. Parketlenčių dėvimasis sluoksnis gali būti iš įvairių medžio rūšių: ąžuolo, uosio, beržo ir egzotiškesnių medžių – pavyzdžiui, maumedžio. Parketlentės dėvimasis sluoksnis dažniausiai siekia 3-4 mm, tačiau priklausomai nuo poreikių bei planuojamos išleisti sumos jis gali būti plonesnis arba storesnis. Pagal dizainą parketlentės viršutinis sluoksnis gali būti trijų tipų: vientisas, dviejų arba trijų juostų. Parketlentės gali būti tradicinės pasirinkto medžio spalvos arba kur kas ryškesnių atspalvių. Parketlentėmis galima kloti šildomas grindis.

Kokia grindų danga yra tinkamiausia jei namuose gyvena augintinis?



Linoleumas savo išvaizda primena PVC dangą, tačiau skirtingai nei PVC danga, jis yra gaminamas iš visiškai natūralių medžiagų: linų sėmenų aliejaus, kamštinio medžio miltelių, sakų ir t.t. Dėka savo natūralios prigimties linoleumas pasižymi antibakterinėmis savybėmis, nealergizuoja, todėl yra tinkamas tiems namams, kurių gyventojai jautrūs, alergiški. Linoleumas – ilgaamžiška danga, kuriai gamintojai suteikia iki 10 metų garantiją. Ši danga yra homogeniška – dyla per visą savo storį, nekeisdama rašto arba spalvos. Linoleumo rulonai virinami karštuoju būdu, nepaliekant tarpų, plyšelių. Šią dangą lengva valyti ir prižiūrėti, galima kloti šildomas grindis.

Kokia grindų danga yra tinkamiausia jei namuose gyvena augintinis?



Laikantiems naminius augintinius, nepatariama rinktis kiliminės dangos. Žinoma, ji turi daugybę privalumų: sugeria garsą, o tai aktualu, jeigu po namus bėgioja didelis šuo, ant kiliminės dangos keturkojui minkščiau vaikščioti, gulėti, be to, kiliminė danga savyje sugeria dulkes, todėl namuose neskraido augintinių plaukai. Tačiau ir priežiūros šiai dangai reikia kur kas daugiau – ji jautri dėmėms, kvapams. Tad jeigu namuose yra keturkojų, kiliminę dangą teks dažniau nei įprastai siurbliuoti, plauti, o jeigu tas augintis katė – reguliariai karpyti jos nagučius, mat katės kiliminę dangą mėgsta draskyti.

Kokia grindų danga yra tinkamiausia jei namuose gyvena augintinis?

Jei vis dėlto dar neapsisprendėte kuri grindų danga bus tinkamiausia Jums ir Jūsų augintiniui, bet kada galite atvykti į „Dangų studija“ salonus, kur Jums bus suteiktos visos konsultacijos ir pasiūlyti kokybiški, profesionalūs bei nenuobodūs dangų sprendimai. Esant poreikiui, įmonės darbuotojai atveš dangų pavyzdžius į vietą, išmatuos, atliks pagrindo paruošimo darbus ir paklos pasirinktą grindų dangą ar dangas.

Norite, belgiškos, vokiškos, o gal prancūziškos kokybės? Tapetai, fototapetai, kiliminė danga, PVC danga, PVC lentelės ir plytelės, medinės grindys, linoleumas ir kitos dangos suteiks vakarietišką jaukumą ir kokybės garantą. Jums tereikia išsirinkti!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus