visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokybiška pakuotė – patenkintas klientas

Kokybiška pakuotė – patenkintas klientas Kokybiška pakuotė – patenkintas klientas

Kuomet perkame gaminį – visada norime gauti jį kokybišką, nesugadintą. Tačiau būna atvejų kuomet tenka nusivilti. Jei produkcija pasiekia pažeista, kaltiname gamintoją ar pardavėją. Pardavėjas, pardavęs gaminį dažniausiai prisiima kaltę ir padengia su gaminiu susijusias išlaidas. Tačiau ar dažnas pardavėjas susimąsto, kad daugeliu atveju galėtų to išvengti jei gaminys butų supakuotas į tinkamą ir jį apsaugančią pakuotę?

Nekokybiškos pakuotės kaina

Jei produkcija klientus pasieks sugadinta dėl netinkamos bei nekokybiškos pakuotės, aplaidumas renkantis pakavimo medžiagas gali kainuoti daug – kainuos tiek išaugę gaminio kaštai, tiek klientų praradimas. Tai tampa itin aktualu sandėliuojant ir transportuojant dūžtančius ar trapius gaminius, jautrius elektros prietaisus ar pan. Tokius gaminius svarbu apsaugoti smūgių, sugadinimo, drėgmės ar trinties įkrovų, atsirandančių transportavimo metu.

Kas gali apsaugoti gaminį geriau negu itin tvirta bei kokybiška pakuotė?

Kad gaminiai pirkėją pasiektų saugūs ir nesugadinti, pasirūpinkite, pasirinkdami tinkamą pakuotę. Būtent tokią Jums siūlo „Palziv Baltic“ – kryžminio Jungimo uždarų porų putų polietileno medžiagų, kurios yra naudojamos ypač patvarioms daugkartinio naudojimo pakuotėms, gamintojas.

Kryžminio jungimo putų polietilenas plačiai naudojamas apsauginių pakuočių gamyboje, dėl savo unikalių savybių:

  • Uždarų porų struktūros putų polietilenas atsparus daugeliui cheminių medžiagų, bet beveik visiškai neįgeria drėgmės.
  • Daugkartinio naudojimo pakuotės naudojamos ilgai nesidėvi, suspaudus sugrįžta į savo pirminę formą. Naudojant ilgą laiką apsaugos lygis nepasikeičia, jis visada išlieka stabilus.
  • Putų polietilenas idealiai tinkantis smūgius sugeriančių, vibracijas slopinančių ir izoliuojančių pakuočių gamyboje.

„Palziv Baltic“ gaminamos elektrostatinės iškrovos (ESD) pakuotės yra skirtos jautrių elektros prietaisų pakavimui, apsaugoti juos nuo sugadinimo transportuojant ir sandėliuojant. ESD medžiagos padeda sumažinti trinties įkrovas atsirandančias transportavimo metu. Naujos kartos mažo tankio ESD GalFoam (33 kg/m3), leidžia su nedideliais kaštais, laikantis visų ESD reikalavimų, saugiai supakuoti gaminį.

Saugiam dūžtančių, trapių daiktų, įrankių transportavimui, saugojimui, sandėliavimui rekomenduojami išformuoti dėžių užpildai. Įdėklai yra gaminami iš kelių spalvų (galimas didelis spalvų pasirinkimas). Tai estetiški, daugkartinio naudojimo, ilgaamžiai, netoksiški ir be kenksmingų cheminių medžiagų įdėklai, gaminami iškirtimo (štampavimo) arba CNC frezavimo būdais. Tokie įdėklai gali būti naudojami LEAN sistemose, S5 (vizualaus valdymo) metodo praktikoje.

Kokybiška pakuotė

Pakuotė iš Kryžminio Jungimo uždarų porų putų polietileno – idealus sprendimas ypač jautrių daiktų transportavimui. Itin aukštos apsaugos polietileno putos pakuotės yra sukurtos brangiems daiktams reikalaujantiems ypatingo dėmesio.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus