visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kopijavimo ir spausdinimo paslaugos COPY PRO kopijavimo paslaugų centre, Vilniuje

Kopijavimo ir spausdinimo paslaugos COPY PRO kopijavimo paslaugų centre, Vilniuje Kopijavimo ir spausdinimo paslaugos COPY PRO kopijavimo paslaugų centre, Vilniuje

Kopijavimo paslaugų centras Copy Pro, UAB

www.copypro.lt

„Copy Pro“ – tai PROFESIONALUS visų formatų kopijavimas ir spausdinimas, įrišimas, laminavimas, skenavimas, brėžinių lankstymas, planšetų paklijavimas ir kitos paslaugos GREITAI, KOKYBIŠKAI ir už DRAUGIŠKĄ KAINĄ.

„Copy Pro“ jau daugiau nei dešimt metų veikia Rygoje, o nuo 2010 m. spalio atvėrė duris ir Vilniaus centre. „Copy Pro“ – kopijavimo paslaugų centras, teikiantis visas nespalvoto bei spalvoto kopijavimo ir spausdinimo paslaugas. Kopijavimas ir spausdinimas VISŲ FORMATŲ, pradedant nuo A8 ... A4, A3, A2, A1, A0, A0+ (plotis – 1067mm). „Copy Pro“ siūlo spausdinimo darbų įvairovę, taip pat skenavimo ir dokumentų apdorojimo paslaugas bei darbus, susijusius su PK/Interneto paslaugų naudojimu.

COPY PRO

„Copy Pro“ taip pat teikia plačiaformatės spaudos, laminavimo, skenavimo (įskaitant didelius formatus), įrišimo (metaline spirale, plastmasine spirale, terminio įrišimo, įrišimo į kietus viršelius, įrišimo notariniu siūlu), brėžinių lankstymo, kniedijimo, pjovimo ir kitas pasaugas.

„Copy Pro“ siūlo didelį dokumentų tvarkymo paslaugų pasirinkimą, nuolat tobulina užsakovų aptarnavimo kokybę, atitinkančią technologijų raidą bei klientų reikalavimus. „Copy Pro“ naudojasi naujausiais ir kokybiškiausiais įrenginiais. Kopijų ir spaudos kokybę užtikrina sertifikatus turintys įrenginių aptarnavimo inžinieriai ir techninius rodiklius atitinkančios medžiagos.

Taupant Jūsų laiką, „Copy Pro“ kopijavimo paslaugų centre įrengti savitarnos spausdinimo ir kopijavimo aparatai, leidžiantys Jums valdyti visą nespalvoto kopijavimo ir spausdinimo procesą! Galima nukopijuoti knygą, pasidaryti paso kopiją, paryškinti prieš tai atspausdintą ar kopijuotą originalą, padaryti kopijas studijoms ir t.t. Dažniausiai kopijuojama, kaip ir spausdinama ant standartinio 80gr. balto popieriaus, tačiau galima kopijuoti ir ant storesnio popieriaus skirtingų spalvų bei faktūrų. Kopijos atliekamos kaip A4, taip ir A3 formato.

Jūsų patogumui savitarnos erdvėje pajungtas internetas, tad galite laisvai prisijungti prie savo elektroninio pašto ir atspausdinti reikalingą failą arba dokumentą, jeigu neturite jo su savimi el. laikmenoje (CD diske arba USB-flash rakte) – šiuo atveju pirmosios 15 minučių naudojimosi kompiuteriu arba internetu yra nemokamos ir neapmokestinamos.

Kopijuoti galima kitur, tačiau PAJUSK „Copy Pro“ paslaugų IŠSKIRTINUMĄ!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus