visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kraujo plazmos procedūros: kraujo ląstelėse slypi grožio paslaptis

Kraujo plazmos procedūros: kraujo ląstelėse slypi grožio paslaptis Kraujo plazmos procedūros: kraujo ląstelėse slypi grožio paslaptis

ESTETINĖS CHIRURGIJOS CENTRAS, UAB

Pastaruoju metu Lietuvoje populiarėja procedūra, kurios metu oda atjauninama paties paciento krauju, naudojant „RegenACR“. Tai natūralus, saugus ir veiksmingas būdas stabdyti senėjimo procesus.

„RegenACR“ atliekama ,,Estetinės chirurgijos centre'' - tai regeneracinė, estetinė procedūra, kurios metu naudojami kraujo plazmoje esantys iš trombocitų išskirti bioaktyvūs augimo faktoriai. Jie stimuliuoja odoje vykstančias reakcijas, skatina odos ląstelių atsinaujinimą. Terapijos metu nenaudojamos jokios dirbtinės medžiagos, todėl pasirinkus šį metodą, pacientams minimalizuojama, labai retos alerginės, kryžminės imuninės reakcijos“, – apie naująjį odos atjauninimo būdą pasakojo gydytoja, dirbanti Kauno Estetinės chirurgijos centre.

Trombocitais praturtinta plazma gali būti naudojama kaip užpildas (gilesnių raukšlių korekcijai) bei mezoterapijai (tiesioginei odos biostimuliacijai) atlikti.

Dažniausiai pacientai pageidauja pagyvinti veido ir kaklo odą, taip pat sustangrinti krūtinės, rankų, pilvo, sėdmenų, kojų sričių odą. Šis metodas taikomas ir randų, pažeistos odos gydymui, celiulito mažinimui, nes suaktyvina periferinę kraujotaką. Taip pat procedūros veiksmingos plaukų augimo sutrikimams gydyti – stimuliuojant plaukų šaknis, skatinamas jų augimas.

„RegenACR“ terapija reikalauja patirties ir kruopštumo. Procedūros metu iš venos yra paimamas nedidelis kraujo kiekis (8–24 ml) į specialius vakuuminius mėgintuvėlius ir centrifuguojamas, kol nuo raudonojo kraujo komponento atskiriama plazma su joje esančiais trombocitais (angliškai vadinama PRP – Platelet-Rich Plasma), kuri suleidžiama pacientui į pageidaujamas koreguoti veido ir kitas kūno sritis. Ji atliekama su aplikaciniu nuskausminimu ir užtrunka 45–60 min. Kartojama po 3–4 savaičių, vėliau – jei pacientas pageidauja, vieną kartą per metus.

Estetinės chirurgijos centras – tai veržlus gydytojų ir kitų sričių specialistų kolektyvas, vienijamas bendrų idėjų ir tikslų bei gebantis realizuoti besikreipiančiųjų įnoringiausius lūkesčius.

Trijų plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojų gretas papildo kitų sričių – otorinolaringologijos, ortopedijos traumatologijos, urologijos, akušerijos-ginekologijos, vaikų chirurgijos, proktologijos, kraujagyslių chirurgijos – specialistai, todėl pacientų problemos sprendžiamos operatyviai ir nuosekliai. Iš gausaus dvylikos medikų būrio netgi keturi medicinos mokslų daktarai, o ir kiti – konkuruojantys savo žiniomis, įgūdžius nuolatos tobulinantys bei pažangius gydymo metodus parsivežantys iš tarptautinių konferencijų ir stažuočių gydytojai.

Estetinės chirurgijos centro jauki klinika, įsikūrusi Kaune, medicinos paskirties pastate, greta kitų profilių privačių medicinos įstaigų. Operacijos atliekamos moderniai įrengtoje operacinėje. Ne tik gydytojai laikosi aukščiausių profesinių standartų, bet ir klinika taiko naujausias medicinos technologijas. Laimėtas Europos Sąjungos paramos projektas leido įsigyti pažangiausią medicininę įrangą, tai klientams garantuoja patikimumą ir komfortą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus