visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Krovimo technika su ličio baterijomis – greitai įkraunami, tyliai veikiantys ir lengvai valdomi krautuvai

Krovimo technika su ličio baterijomis – greitai įkraunami, tyliai veikiantys ir lengvai valdomi krautuvai Krovimo technika su ličio baterijomis – greitai įkraunami, tyliai veikiantys ir lengvai valdomi krautuvai

Transrifus, UAB

www.transrifus.lt

UAB „Transrifus“ nuomoja ir parduoda naujus ir naudotus autokrautuvus, sandėliavimo įrangą, statybinius pastolius, klojinius, konteinerines patalpas ir kitus sprendimus statybų ir sandėliavimo pramonės klientams. Svarbu, jog klientas savo pirkiniu džiaugtųsi ilgai, o tam „Transrifus“ specialistai padės išsrinkti tinkamą darbo įrankį.

Klientai gali rinktis šių energijos rūšių krovimo techniką:

  • Elektriniai krautuvai. Baterijos, priklausomai nuo rūšies, yra skirstomos į rūgštines ar ličio polimerų.
  • LPG dujiniai krautuvai.
  • Dyzelinio kuro krautuvai. Naudojami tik atvirose erdvėse (lauke).
  • Mechaniniai (rankiniai) palečių vežimėliai.

Krovimo technika su ličio baterijomis

Elektra varomi krautuvai šiandien dienai yra vieni populiariausių krovimo technikos rinkoje

Klientai elektrinius krautuvus renkasi darbui ne tik patalpose, bet ir lauke. Ansktesnės kartos paprastomis rūgštinėmis baterijomis varomi krautuvai turėjo savo minusų – daug laiko reikalaujantį baterijos įkrovimą, specialius reikalavimus atitinkančios krovimo vietos įrengimą ir t.t. Kad klientai išvengtų tokių ir panašių rūpesčių, „Transrifus“ pristato naujieną – ličio baterijomis varomus elektrinius krautuvus.

Krovimo technika su ličio baterijomis

Ličio elektrinių krautuvų privalumai

  • Didžiausias ličio elektrinių krautuvų privalumas – greitas įkrovimas. Verslui, kuriam kiekviena darbo minutė yra svarbi, tikru išsigelbėjimu tapo ličio baterijomis maitinama krovimo technika, kurią galima pakrauti bet kada, kai tik įranga nėra naudojama (pvz. pietų pertraukos metu). Tai gerokai sutrumpina laiką, reikalingą baterijai pilnai įkrauti.
  • Li-ion baterijos tarnavimo ciklas kur kas ilgesnis nei rūgštinių akumuliatorių, taip pat šios baterijos nereikalauja jokių priežiūros kaštų. Integruota baterijų valdymo sistema (BMS) nuolat stebi energijos valdymą ir užtikrina patikimą veikimą. Priklausomai nuo modelio, baterija yra šildoma, pritaikyta darbui nuo -30 °C iki +60 °C temperatūroje.
  • Ličio elektriniai krautuvai dirba itin tyliai.
  • Ličio elektriniai krautuvai neišskiria išmetamųjų dujų.
  • Ličio elektriniai krautuvai yra itin manevringi ir lengvai valdomi.

Krovimo technika su ličio baterijomis

Hangcha ličio elektriniai krautuvai nebijo temperatūros kaitos

Anksčiau viena verslo sritis buvo nuskriausta ir negalėjo pilnai išnaudoti ličio technologijos privalumų. Tai – žemų temperatūrų režimo sandėliavimas, nes ličio baterijoms yra būtina teigiama temperatūra. Kad būtų lengviau įsivaizduoti, UAB „Transrifus“ krovimo technikos vadovas D. Paltinavičius pateikia pavyzdį su mobiliuoju telefonu: turbūt daug kam yra tekę susidurti su situacija, kai žiemos metu mobiliojo telefono baterija lauke išsikrauna žymiai greičiau nei patalpose. Taip nutinka todėl, kad ličio baterijų veikimas yra paremtas jonų perdavimu ir, nukritus temperatūrai, jonai neperduodami visai arba perduodami tik dalinai.

Krovimo technika su ličio baterijomis

UAB „Transrifus“ atstovaujamo krovimo techniko prekės ženklo „Hangcha“ inžinieriai išsprendė šalčio baimės problemą. Tad naujoji ličio baterijomis maitinama krovimo technika užtikrintai dirba tiek šaldytuvuose ar šaldikliuose, tiek žiemą lauke iki -20C.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus