visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kūdikių ir vaikų masažas MASAŽO NAMUOSE

Kūdikių ir vaikų masažas MASAŽO NAMUOSE Kūdikių ir vaikų masažas MASAŽO NAMUOSE

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Pačiame Vilniaus miesto centre įsikūrę „Masažo namai“ – sveikatos, atsipalaidavimo ir ramybės oazė, kiekvieną darbo dieną Jums siūlanti išskirtines įvairaus masažo ir kosmetologijos paslaugas. „Masažo namai“ kviečia tėvelius pasinaudoti nauja paslauga – kūdikių (nuo 2 mėn.) ir vaikų (iki 3 metų) masažu, kurio nauda yra nenuginčijama mažųjų sveikatai ir vystymuisi.

Kūdikių masažas

Pirmieji kūdikio metai ne veltui yra vadinami pačiu atsakingiausiu mažojo žmogučio vystymosi, visų pirma fiziologinio, žingsniu. Šiame etape vaikas mokosi laikyti galvytę, sėdėti, savarankiškai atsistoti, ir pagaliau, daryti pirmuosius žingsnius. Todėl viena iš tėvų užduočių – stiprinti vaiko raumenų sistemą masažo ir gimnastikos pagalba.

Neginčijama masažo nauda

Masažas normalizuoja vaiko raumenų tonusą. Labai dažnai pagrindinėmis sveikatos problemomis yra silpnas raumenų tonusas arba, atvirkščiai, hipertonusas. Vienu ar kitu atveju esamos problemos stabdo fizinę vaiko sveikatą. Masažas gali išspręsti šią problemą. Masažas taip pat normalizuoja ir virškinimo problemas, tame tarpe ir dieglius, kurie vaikui, pirmaisiais gyvenimo mėnesiais, sukelia pagrindinį nerimavimą. Jis atpalaiduoja mažylio nervinę sistemą, ramina ją, nuteikia miegui.

Kam kūdikiams reikalingas masažas?

Kartais nepatyrę tėvai baiminasi to, kad jų absoliučiai sveikam kūdikiui, kuriam nėra dar ir kelių mėnesių, yra paskiriamas masažas. Tačiau visi jų pergyvenimai ir baimės nepagrįsti, juk ši procedūra ne tik suteikia mažyliui malonumą, sukeliantį mažylio šypseną ar džiaugsmingą „gugavimą“, bet ir padeda psichiniam bei fiziniam vaikelio vystymuisi.  Būtent dėl to vaikų masažas yra išties neįkainojamas ir praktiškai neturi kūdikiams kontraindikacijų, išskyrus atvejus, kai yra pakilusi temperatūra, uždegiminiai procesai ar rimti susirgimai, kuriems esant pediatras draudžia tokių procedūrų atlikimą.

Dažniausiai „vaikų masažu“ yra vadinami tie masažų seansai, kurie yra skiriami vaikams nuo vieno mėnesio iki vienerių metų. Vis dėlto, ši procedūra daro teigiamą poveikį ir dviejų metų amžiaus vaiko organizmui.  Maža to, tokiame amžiuje atlikti masažų seansus yra netgi rekomenduojama, nes jie yra kūdikio harmoningo vystymosi ir sveikatos pagrindas. Todėl net patys laimingiausi absoliučiai sveiko kūdikėlio tėvai neatsisako šios terapijos seansų atlikimo.  Juk be įvairių ligų profilaktikos, masažas kūdikiams taip pat padeda ir motorikos vystymuisi.

O esant kažkokiems kūdikio susirgimams ar vystymosi atsilikimui, masažas tampa nepakeičiama procedūra.

Kūdikių ir vaikų masažas

Įmonė „Masažo namai“ įkurta 2006 metais. „Masažo namų“ įgyta licencija Nr. 3306, suteikia teisę verstis asmens sveikatos priežiūros veikla ir teikti gydomojo masažo bei kineziterapijos paslaugas. Čia dirba kvalifikuoti, įgiję ilgametę patirtį bei turintys medicininį išsilavinimą masažuotojai ir kinezeterapeutai. „Masažo namų“ darbuotojai nuolat tobulinasi savo srityje bei gilina žinias siekdami geriausių rezultatų. Kiekvienam apsilankiusiam mūsų masažo klinikoje skiriamas išskirtinis dėmesys: pirmiausia, suteikiama asmeninė konsultacija, kurios metu išsiaiškiname Jūsų poreikius, problemas, tuomet paskiriama gydymo metodika. „Masažo namai“ gali Jums pasiūlyti ne tik gydomuosius vaikų ir suaugusiųjų masažus, bet taip pat anticeliulitinius, atpalaiduojančius, sportinius arba aromatinius masažus. Esant poreikiui, suteiksime Jūsų kūnui įvairias puoselėjančias procedūras.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus