visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kūdikių tekstilė: striukės, kombinezonai, kepuraitės, patalynė, seilinukai, šliaužtinukai, vilnos ir kt. gaminiai - pagaminti su meile

Kūdikių tekstilė: striukės, kombinezonai, kepuraitės, patalynė, seilinukai, šliaužtinukai, vilnos ir kt. gaminiai - pagaminti su meile Kūdikių tekstilė: striukės, kombinezonai, kepuraitės, patalynė, seilinukai, šliaužtinukai, vilnos ir kt. gaminiai - pagaminti su meile

KORLĖJA, UAB

UAB "Korlėja" nuo 1991 m. gamina tekstilės gaminius kūdikiams: nuo šliaužtinukų iki striukių ir proginių drabužių vaikams iki trejų metų (iki 98 cm. ūgio). "Korlėja" firminėje parduotuvėje, Vilniuje, Jūsų laukia ypač platus šliaužtinukų, palaidinių, kepurių, sportinių drabužių bei patalynės pasirinkimas. Gamindami naudojame natūralaus pluošto audinius ir trikotažą. Mišriapluoščiai audiniai sudaro tik nedidelę produkcijos dalį. Patalynę siuvame iš vilnonių, medvilninių medžiagų su poliesterio užpildu. Viršutinė dalis – medvilninis pluoštas.

Visada siekiame pateikti kuo platesnį ir kokybiškesnį tekstilės gaminių asortimentą jūsų mažyliams. Kurdami drabužius, stengiamės ypatingą dėmesį skirti gaminių konstrukcijai ir audinių kokybei.

kudikiu-tekstile1

Užsakinėdami žaliavas pasirenkame gamintojus, kurie turi specialius sertifikatus, liudijančius apie jų produkcijos tinkamumą vaikiškų gaminių gamybai. Mums svarbi ne tik pluošto sudėtis, bet ir audinio dizainas. Rinkdami pastarąjį pirmoje vietoje iš keliame marginimo kontrastingumo atitikimą higieninėms normoms.

Kurdami naujas kolekcijas, ne tik sekame naujausias kūdikių mados tendencijas bet ir pasitelkiame jaunuosius Lietuvos dizainerius.

Visi gaminiai prieš patekdami į parduotuvių lentynas pereina griežtą dviejų etapų kokybės kontrolę. Nuolatinės konsultacijos su vaikų higienos specialistais, gydytojais neontologais mums padeda geriau suvokti Jūsų kūdikio poreikius.

kudikiu-tekstile2

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus