visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kūno pilingas su negyvosios jūros druska

Kūno pilingas su negyvosios jūros druska Kūno pilingas su negyvosios jūros druska

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

MASAŽO NAMUOSE SPA kūno procedūroms naudojama 100% natūrali mineralinė druska iš Negyvosios jūros, praturtinta dumbliais ir augaliniais aliejais. Suteikia energijos, giliai išvalo, pašalina negyvąsias ląsteles, skatina kraujo apytaką, papildo odą drėgme ir nepaprastai suminkština. Oda tampa švelni, spindinti.

Negyvosios jūros turtas – druska daranti stebuklus: suteikia kūnui fizinės jėgos, dvasinės atgaivos, sėkmingai gydo odos, sąnarių, nervų ir daugelį kitų ligų bei negalavimų.

Negyvosios jūros druskos kristalai yra turtingi mineralais: magniu, kaliu, natriu, kalciu, bromu, jodu ir kt., kurie labai svarbūs ląstelių metabolizmui, stimuliuoja natūralius regeneracinius procesus, o taip pat teigiamai veikia nervų sistemą. Pasižymi priešalerginėmis, raminančiomis savybėmis. Kūno šveitimas su Negyvosios jūros druskos kristalais puikiai išvalo odos poras, pašalina negyvas odos ląsteles. Ši mineralinė druska greitina odos atsinaujinimą, padeda geriau gyti spuogams, didina odos elastingumą.

Kūno pilingas su medumi ir jūros druska

Jau labai seniai yra kalbama ne tik apie natūralaus medaus gydomąsias savybes, pastebėta, kad jis naudingas ir odos grožiui. Medus maitina, gaivina ir stangrina nuvargusią odą, o druska sustiprina medaus naudą, nušveičia negyvas odos ląsteles, susikaupusius nešvarumus ir pamaitina odą. Oda tampa švelni ir elastinga. Kūno šveitimas su natūraliu medumi ir druska gerina odos būklę, oda tampa skaisti ir įgauna natūralų atspalvį.

Po pilingo įmasažuojamas natūralus citrusinius, eterinius aliejus, padedantis atnaujinti odą ir pašalinantis senas odos ląsteles. Oda tampa švelni kaip šilkas, pastebimai atjaunėjusi. Masažuojant mažėja riebalinis sluoksnis, ramina bei teigiamai veikia viso organizmo pusiausvyrą, pašalina įtampas, sumažiną dirglumą bei grąžina Jums gerą savijautą.

Trukmė: 60 min.

Kūno pilingas su negyvosios jūros druska
 
Įmonė "Masažo namai" įkurta 2006 metais. Čia dirba ilgametę patirtį turintys kvalifikuoti, medicininį išsimokslinimą įgiję, masažuotojai, kinezeterapeutai nuolat besitobulinantys savo srityje, gilinantys žinias, siekiant geresnių rezultatų. Specialistai, kiekvienam klientui individualiai taiko gydymo metodiką ir pasiekia gerų rezultatų. UAB “Masažo namai”  dirba šiomis kryptimis:

  • Masažo paslaugos;
  • Grožio procedūros;
  • Organizuojame masažo kursus;
  • Prekiaujame eterinių aliejų mišiniais, skirtais masažui;
  • Prekiaujame masažo įranga.
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus