visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kuo Facebook nustebins 2017-aisiais?

Kuo Facebook nustebins 2017-aisiais? Kuo Facebook nustebins 2017-aisiais?

Populiariausias pasaulyje socialinis tinklas „Facebook“ 2016-aisiais savo vartotojus džiugino naujų funkcijų ir patobulinimų gausa. Pirmieji ženklai rodo, kad ir šiemet pokyčių šioje platformoje tikrai nemažės, tad verta aptarti neseniai įdiegtas ar planuojamas įdiegti naujoves, kuriomis naudosis šio tinklo vartotojai.

Daugiau vaizdo

Feisbukas ir toliau aktyviai dirbs tobulindamas video turinį. Gruodžio pabaigoje paskelbta apie tiesioginių 360 laipsnių vaizdo įrašų galimybę (Live 360) vartotojams bei prekių ženklams. Neabejotina, kad toks „Facebook“ sprendimas suteiks naujų įspūdžių, patirčių ir emocijų – jau greit mūsų naujienų srautas taps dar gyvesnis. Kol kas ši funkcija yra testuojama su keliais prekių ženklais, o artimiausiais mėnesiais taps prieinama visiems vartotojams.

Daugiau spalvų

„Facebook“ siekia, kad šiame socialiniame tinkle esantys vartotojai dalintųsi kuo daugiau unikalių savo minčių, tad skelbiant tekstinius įrašus nuo šiol galima pasirinkti ir vieną iš septynių fono atspalvių. Tiesa, šia funkcija kol kas gali naudotis tik „Android“ vartotojai, tačiau spalvotus įrašus matyti gali visi. Nors kol kas tokių įrašų pastebime labai mažai, tikėtina, kad ateityje jie įgis populiarumo.

Kuo Facebook nustebins 2017-aisiais?

Daugiau garso

Prieš kelias savaites „Facebook“ pristatė tiesioginių garso transliacijų (Live Audio) funkciją, kuri dar labiau išplės gyvos komunikacijos galimybes. Feisbuko atstovai tokį žingsnį argumentuoja pastebėdami, jog neretai vartotojai savo žinutes nori ištransliuoti ne tik vaizdu, bet ir garsu, tad Live Audio formatas jiems labai pravers – čia bus sudarytos galimybės visiems norintiems išgirsti aktualiausias žinias, interviu su mėgiamais žmonėmis, klausytis radijo ar knygų skaitymų. Be to, skirtingai nuo tiesioginių vaizdo įrašų, garso transliacijos užtikrins geresnę kokybę ten, kur yra silpnas interneto ryšys. Artimiausiomis savaitėmis Live Audio funkcija bus testuojama su garsiais žiniasklaidos atstovais, o kiek vėliau tiesioginiais garso įrašais dalintis galės visi norintys.

Kuo Facebook nustebins 2017-aisiais?

Daugiau pokalbių su draugais

Aktyvūs „Messenger“ programėlės naudotojai gali džiaugtis – „Facebook“ atsižvelgė į jų norus ir į dienos šviesą paleido ilgai lauktą grupinių vaizdo skambučių funkciją. Ji sudaro galimybę vienu metu bendrauti iki 6 žmonių.
Kiekvieną mėnesį vaizdo skambučius „Messenger“ platformoje atlieka daugiau nei 245 milijonai žmonių, todėl neabejotina, kad ši funkcija prigis ir greit ras savo nišą.

Kuo Facebook nustebins 2017-aisiais?

Tai – tik nedidelė dalis iš artimiausiu metu planuojamų naujovių feisbuke. Belieka laukti ir tikėtis, kad 2017 metais naujieji patobulinimai vartotojams palengvins bendravimą ir suteiks smagių akimirkų, o prekių ženklams atvers daugiau galimybių pasiekti savo auditoriją.

Daugiau informacijos:

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus