visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Laimingai katei – geri vitaminai. Veterinaras pataria kokius įsigyti

Laimingai katei – geri vitaminai. Veterinaras pataria kokius įsigyti Laimingai katei – geri vitaminai. Veterinaras pataria kokius įsigyti

Laimingas gyvūnas, pirmiausia, yra sveikas gyvūnas, tad labai svarbu kurti jam tokią aplinką, kurioje jis visada jaustųsi kuo geriau. Žinoma, dažniausiai tokiai aplinkai reikalingas ne tik geras maistas, tačiau ir papildai, vitaminai, kurie garantuoja gyvūnui puikią savijautą.

Jeigu nesate tikras, kokie vitaminai katėms labiausiai tinka – siūlome skaityti straipsnį toliau, kadangi veterinaras pateikia svarbiausias gaires juos renkantis ir tuo pačiu komponuojant su kasdieniu maistu.

Svarbiausia yra gera kokybė

Kad ir kokie vitaminai atrodo patys reikalingiausi – svarbiausia pirkti tokius, kuriuos siūlo geri gamintojai ir tuo pačiu patikimi prekybininkai. Šiuo metu geriausia vitaminus pirkti veterinarijos klinikose ir tuo pačiu parduotuvėse, kur pasiūla yra labai plati, tad dažniausiai paieškos – nesunkios.

„Kai kurie vitaminus siūlo pigiau, tačiau dažniausiai kokybė tokios produkcijos yra labai abejotina“, – pasakoja veterinaras. „Netaupykite. Kitu atveju geriau visai neduoti jokių nei duoti prastus“, – priduria.

Tarkitės su veterinarais

Kadangi vitaminai katėms yra labai įvairūs – be patirties rasti labiausiai tinkamus gali būti gana sunku. Siūlome Jums tartis su veterinarais, kurie gali padėti rasti tinkamus. Ypač tokiu atveju, jeigu Jūsų katė kada nors sirgo.

„Kiekvienam gyvūnui gali būti reikalingi vis kiti. Esame tikri, kad specialisto patirtis, šiuo atveju, tampa paprasčiausiai neįkainojama“, – džiaugiasi gyvūnus gydantis specialistas.

Galiausiai, kai kurie vitaminai padeda gyvūnui būti sveikesniam, kai tuo tarpu kiti – gražesniam.

Normuokite kiekius

Kai kurie klaidingai daro duodami labai daug skirtingų vitaminų. Tai nėra gerai, tad kiekius reikia normuoti. Taip pat verta daryti pertraukas tarp siūlomų vitaminų. Tokiu atveju Jūsų katė ne tik visada bus graži, tačiau ir sveika. Tokia, kokia kelia tik pačias geriausias emocijas, kuri suteikia Jums laimę, kadangi sveikas gyvūnas – džiugesys šeimininkams.

Laiminga katė yra sveika katė, tad kuo labiau tinkami vitaminai bus pasirenkami - tuo bus galima paprasčiau išvengti ligų. O kadangi vitaminai katėms reikalingi net ir tokiu atveju, jeigu gyvūnus maitinate geros kokybės maisteliu – pasirūpinti tuo turi kiekvienas atsakingas šeimininkas.

Kokybiškus vitaminus rasite čia: https://vetke.lt/prekes-katems/vitaminai-katems

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus