visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Langų ir durų remontas: langų ir durų sandarumo reguliavimas, tarpinių, apkaustų ir stiklo paketų keitimas

Langų ir duru remontas: langų ir durų  sandarumo reguliavimas, tarpinių, apkaustų ir stiklo paketų keitimas Langų ir duru remontas: langų ir durų sandarumo reguliavimas, tarpinių, apkaustų ir stiklo paketų keitimas

LANGŲ SERVISAS, UAB

Langų ir duru remontas: langų ir durų  sandarumo reguliavimas, tarpinių, apkaustų ir stiklo paketų keitimas. Pastaruoju metu plastikinių medinių, medinių ir aliumininių profilių langų ir durų įstatymas tapo mažiau aktualus ir išryškėjo didesnis jų einamųjų remontų poreikis. Be to, atlikti senesnės kartos plastikinių, medinių langų remontą yra daug pigiau negu įstatinėti naujus. Įstatyti  langai ir durys reikalauja teisingos eksploatacijos ir priežiūros, o  atsiradus rimtesniam gedimui, jį turi pašalinti patyręs profesionalas.

Ne kiekvienas meistras sugeba išsiaiškinti gedimo priežastį, parinkti visų plačiai ir retai pasitaikančių pavadinimų  furnitūrą ir kokybiškai atlikti remontą.  UAB „Langų servisas“  komanda atlieka langų ir durų  sandarumo reguliavimą, tarpinių, apkaustų ir stiklo paketų keitimą, poreikiui atsiradus įstato ventiliacijos groteles, užsifiksuojančias durų rankenėles, rankenėles su apsauga nuo vaikų ir kitus susijusius darbus.

Būtina pabrėžti, kad įmonė specializuojasi būtent remontų srityje, taigi, yra užtikrinama neabejotina kokybė ir aukšta specialistų kvalifikacija. Mes remontuojame bet kurio plastikinio profilio gamintojo langus ir duris: Rehau, Schooco, Veka, KBE, Kommerling, Aluplast, Trocal, Gealan ir kt. Taip pat naujos kartos medinius ir aliumininius langus.

Kodėl UAB „Langų servisas“?

Langų ir durų remontas – mūsų specializacija;
Mes atliekame savo darbą kokybiškai, profesionaliai ir operatyviai;
Kiekvienai savo paslaugai suteikiame garantiją

Tam, kad užtikrinti nepriekaištingą Jūsų langų veikimą, jie turi būti reguliuojami ir sutepami bent kartą per metus. Laikantis šių taisyklių yra mažesnė gedimų atsiradimo rizika.

Laikui bėgant sumontuotą langą veikia daugelis skirtingų išorinių poveikių – karštis, šaltis, vėjas, langas nežymiai „pasėda“, sutrinka sklandus lango mechanizmo darbas. Atsiranda sunkumai, pasukant rankeną, furnitūros traškėjimas, stringa uždarymo mechanizmas, prarandamas lango sandarumas, atsiranda skersvėjis. Dar viena gedimų priežastis-nekokybiškas montavimas.

Tokiais atvejais dažniausiai reikalingas lango reguliavimas ir sutepimas, bet galimi atvejai, kai atsiranda furnitūros detalių, tarpinių keitimo, naujo stiklo paketo įstatymo ar net lango permontavimo poreikis.

UAB „Langų servisas“ profesionaliai atlieka visus reikalingus darbus ir suteikia garantiją.

Po mūsų remonto Jūsų langai patikimai tarnaus dar ne vienerius metus!

Galite būti tikri, kad Jūsų užsakymas bus atliktas greitai, kokybiškai, nustatytais terminais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus