visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

LED apšvietimo sprendimai ir elektros darbai Kaune bei visoje Lietuvoje

LED apšvietimo sprendimai ir elektros darbai Kaune bei visoje Lietuvoje LED apšvietimo sprendimai ir elektros darbai Kaune bei visoje Lietuvoje

UAB „Ecoelectric“ pagrindinė veikla - elektros darbai ir didmeninė bei mažmeninė prekyba kokybiškais LED šviestuvais, lemputėmis bei apšvietimo valdymo sistemomis. Įmonė siūlo platų LED technologijų gaminių namams, biurui, pramonei, lauko, gatvės erdvėms pasirinkimą.

UAB „Ecoelectric“ prekiauja aukštos kokybės, sertifikuotais ir atitinkančiais visus ES standartus LED dekoratyviniais fasado šviestuvais, LED gatvių šviestuvais, LED grindiniais - sieniniais šviestuvais, LED lemputėmis, LED lubiniais šviestuvais, LED maitinimo šaltiniais, LED panelėmis, LED pramoniniais šviestuvais, LED prožektoriais, akcentiniais šviestuvais, LED šviesos juostomis, LED T8 ir T5 šviestuvais, pakabinamais šviestuvais ir kitomis apšvietimo prekėmis.

UAB „Ecoelectric“ įgyvendina įvairaus sudėtingumo elektros instaliacijos ir apšvietimo sistemų projektus.

Kaune ir visoje Lietuvoje, „Ecoelectric“ meistrai atlieka elektros instaliacijos projektavimo, gyvenamųjų, pramoninių, administracinių ir kitų pastatų vidaus bei lauko elektros darbus, įrengia pastatų ir statinių elektros instaliaciją ir įvadus. Teikia įžeminamo, žaibosaugos įrengimo, matavimų paslaugas.

„Ecoelectric“ įgyvendina gyvenamų, pramoninių, administracinių pastatų apšvietimo projektus, įrengia teritorijų, gatvių ir parkų, daugiabučių namų laiptinių, rūsių bei kiemų apšvietimą.

„Ecoelectric“  taiko šiuolaikiškus automatikos sprendimus pramonei ir buičiai, teikia jėgos ir automatikos skydų surinkimo paslaugas.

Taip pat bendrovė teikia apsaugos ir priešgaisrinių sistemų įrengimo, energetikos paslaugas, prekiauja tentiniais vartais bei spausdintuvų kasetėmis. UAB „Ecoelectric“ dirba tiek su juridiniais, tiek fiziniais asmenimis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus