visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

LED lempos ir šviestuvai – ilgaamžis ir elektros energiją taupantis apšvietimo būdas

LED lempos ir šviestuvai – ilgaamžis ir elektros energiją taupantis apšvietimo būdas LED lempos ir šviestuvai – ilgaamžis ir elektros energiją taupantis apšvietimo būdas

VILTESA, UAB

www.viltesa.lt

UAB „Viltesa“ užsiima didmenine ir mažmenine prekyba elektros techninėmis medžiagomis bei elektros prekėmis: kabeliais, vamzdžiais, laidais, paskirstymo dėžėmis, jungikliais, kištukiniais lizdais (rozetėmis), aukštos kokybės elektros įranga – šviestuvais, lempomis, moduliniais ir komutaciniais aparatais, elektriniais ir šildymo įrengimais ir kt. Įmonės elektroninėje parduotuvėje arba salone Vilniuje galima rasti įvairių patalpų arba lauko LED apšvietimo lempų ir šviestuvų.

LED apšvietimas – praktiškas, elektros energiją taupantis apšvietimo būdas. Jis dažniausiai pasirenkamas dėl išlaidų mažinimo.

LED lempos

UAB „Viltesa“ prekiauja LED lempomis – tai vienas ekonomiškiausių ir populiariausių apšvietimo būdų. Tikėtina, kad ateityje LED apšvietimas išstums kitus apšvietimo būdus iš rinkos, nes yra numatyta sukurti tokias LED lemputes, kurios galėtų šviesti nekeičiamos 23 metus.

Pagrindinis LED lempučių energijos šaltinis – šviesos diodai. Jie suteikia patalpai ryškų, įvairiaspalvį apšvietimą, kuris labiausiai vertinamas dėl taupumo bei mažo energijos sunaudojimo. Tokių lempučių efektyvumas pasireiškia taip: kuo mažesnis lemputės galingumas išgaunant šviesos intensyvumą, tuo labiau taupoma elektros energija. Kai skleidžiamos šviesos ryškumo intensyvumas sumažėja iki 70 % ribos, reikia LED lemputę pakeisti.

Šviesdiodinės lemputės puikiai tiks tiek miegamajame, tiek virtuvėje ar svetainėje. Tokios lemputės nemirga, pasižymi aukštu spalvų perteikimo indeksu, o tai leidžia matyti tikras, natūralias daiktų spalvas.

Kodėl verta rinktis LED lemputes?

  • LED lempos skleidžia malonią bei šiltą šviesą, tačiau jose nėra žmogaus sveikatai ar aplinkai kenksmingų sunkiųjų metalų.
  • Šios lemputės yra įvairių formų, dydžių bei dizainų, todėl puikiai dera prie įvairių patalpų interjero.
  • LED apšvietimas tinka ne tik patalpoms, bet ir pastatams iš lauko pusės apšviesti.
  • Vidutinė LED lempos veikimo trukmė siekia maždaug 25 tūkstančius valandų.
  • Žmonės, naudojantys LED lemputes. sumažina savo elektros išlaidas, o kartais netgi sutaupo.
  • LED lempos sumažina energijos sąnaudas 7 kartus.
  • LED apšvietimo priemonės atsiperka maždaug per 2 metus.

Tai ilgaamžės lemputės, kurių nereikia taip dažnai keisti. Dėl šių priežasčių LED lempos – protinga ir ekonomiška investicija.

LED šviestuvai

Nuo LED lempučių šviestuvai skiriasi tuo, kad jiems nereikia jokių papildomų rėmų bei detalių. Tai – ypač modernūs ir iki galo užbaigti gaminiai su lemputėmis bei maitinimo šaltiniu.

Šis apšvietimas puikiai tiks minimalistiniu stiliumi pasižyminčioje aplinkoje, nes tokių šviestuvų korpusas yra paslepiamas lubose, negadina vaizdo, o išorėje lieka tik rėmelis bei šviesos diodai.

LED šviestuvo savybės

  • Mažesnė aplinkos tarša. Šviesos diodų apšvietimas – ypač draugiškas aplinkai. LED šviestuvai gali padėti sumažinti suvartojamos energijos kiekį, dėl kurio net 80 % sumažės į aplinką išmetamo CO2 kiekis.
  • Didesnis ryškumas. Lyginant su kaitrinėmis arba taupiosiomis lemputėmis, LED apšvietimas – pats ryškiausias, o tai lemia ypač sparti šių lempučių technologinė pažanga. Per maždaug 10 metų šių diodų ryškumas padidėjo net iki 20 kartų, o jų kaina dėl to nenukentėjo.
  • Galimybė reguliuoti šviesos srautą. Norint įprastais šviestuvais sumažinti apšvietimo srautą, neišvengsite didesnio elektros energijos kiekio suvartojimo. LED šviestuvai turi didelį privalumą, nes leidžia sumažinti šviesos srautą nepadidinant elektros energijos sąnaudų. Daugelis tokių šviestuvų turi įmontuotas optines lęšių sistemas, kurių pagalba šviesa gali būti išsklaidoma po visą patalpą arba koncentruojama ties vienu objektu.
  • Ilgaamžiškumas. LED šviestuvai pasižymi puikia savybe – jie ilgaamžiai. Bėgant laikui tik šiek tiek sumažėja jų intensyvumas, todėl pasiekus 70 % švietimo intensyvumo ribą, rekomenduojama juos pakeisti.

Apšvietimo efektyvumas pritaikomas įvairiose aplinkose: namuose, biure, prekybos centruose, visuomenės sveikatos priežiūros įstaigose. LED šviestuvai – ypač atsparūs išoriniam aplinkos poveikiui, temperatūrų kaitai, smūgiams, drėgmei, cheminėms medžiagoms, vibracijai, todėl tinkami naudojimui lauke, pirtyje.

UAB „Viltesa“ – tai ilgametę darbo patirtį turinti įmonė, kurios siūlomos apšvietimo prekės tiekiamos tik iš patikimų gamintojų. Įmonė, atsižvelgdama į kiekvieno kliento poreikius ar pageidavimus, siūlo platų LED lempų ir šviestuvų pasirinkimą už prieinamą kainą. Įsigykite aukštos kokybės prekes internetu arba atvykus į įmonės saloną Vilniuje. Jūsų namų apšvietimas žavės ne tik Jus, bet ir aplinkinius.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus