visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

LED šviestuvai biurams VINDO – inovatyvios technologijos ir išskirtinis dizainas

LED šviestuvai biurams VINDO – inovatyvios technologijos ir išskirtinis dizainas LED šviestuvai biurams VINDO – inovatyvios technologijos ir išskirtinis dizainas

GAUDRĖ, UAB

Apšvietimo sistemų specialistai UAB „Gaudrė“ pristato mūsų šalies šviestuvų kūrėjų sukurtą LED šviestuvų seriją „VINDO“. Angliško žodžio „langas“ interpretacija atspindi šiuolaikinius dirbtinės šviesos langus, skleidžiančius malonią ir šiltą šviesą biuruose ir namuose.

Inovatyvūs LED šviestuvai VINDO

Serijoje „VINDO“ rasite paviršinius, pakabinamus žemyn ir aukštyn šviečiančius, prie lubų, į gipso kartono lubas, prie sienos montuojamus bei stalinius LED šviestuvus.

 

Inovatyvūs LED šviestuvai VINDO

LED šviestuvai „VINDO“ – inovatyvios technologijos ir išskirtinis dizainas

Serijos „VINDO“ paviršinio montavimo šviestuvai, geometrinėmis savo formomis darniai suformuoja simetriškas erdves lubose. Ne mažiau įspūdingi ir ant sienų montuojami interjero šviestuvai bei akcentiniai šviestuvėliai, skirti erdvei ar objektui pabrėžti.

Ilgas, minimalistinio stiliaus pakabinamas šviestuvas paskirsto švelnią šviesą lubose ir apačioje esančioje erdvėje. Aukštos kokybės ir energiją taupantys LED šviesos šaltiniai – patikimi, efektyvūs, išskirtinės formos šviestuvai. Jų skleidžiama šviesa neakina.

„VINDO“ serijos šviestuvai komplektuojami su šviesos valdymo elementais, kurie leidžia be žmogaus įsikišimo įjungti ar išjungti šviesos šaltinį.

Inovatyvūs LED šviestuvai VINDO

LED šviestuvai – kodėl verta rinktis?

LED šviestuvai „VINDO“ – išskirtinio dizaino, itin efektyvūs, individualiai valdomi šviestuvai. Aukštos kokybės LED šviestuvai sunaudoja iki 50 proc. mažiau elektros energijos nei įprastos dienos šviesos lempos, bei gali veikti iki 20 metų. Tačiau daugiausiai elektros energijos sutaupoma naudojant valdymo sistemas. Žaliausia energija yra nesunaudota energija, o valdymo įranga gali pritemdyti ar išjungti šviestuvus, kai pakanka natūralios šviesos arba darbuotojo nėra darbo vietoje. Taip galima sutaupyti apie 80 proc. elektros energijos, sunaudojamos apšvietimui.

Inovatyvūs LED šviestuvai VINDO

Apšvietimo sprendimai, anot jo, yra daugiau nei tiesiog dizaino ir techninių specifikacijų derinys – tai kūrybinis procesas, reikalaujantis gilių žinių apie elektrotechniką, apšvietimo teoriją, žmogaus psichologiją. Ypač svarbus ne tik darbo paviršių apšvietimas, bet ir vadinamasis lubų apšvietimas.

Sienų apšvietimas yra ne mažiau svarbus, nes žmogaus regėjimas greičiau pastebi vertikalius paviršius, o ne horizontalius. Kiekvienu atveju siekiama sukurti reikiamą šviesos srautą, tad šviestuvų kūrėjai stengiasi gaminti mažą akinimo indeksą turinčius šviestuvus.

 

Inovatyvūs LED šviestuvai VINDO

Kartais žmogus sako, jog lempa labai ryškiai šviečia, o verčiant į profesionalų kalbą tai reiškia, jog jį šviesa tiesiog akina. Įdomiausia, kad dauguma žmonių priima tai kaip pranašumą, nors tai yra akivaizdus trūkumas. Didelis akinimas ypač būdingas LED šviestuvams, kadangi LED labai mažame plote sukoncentruotas didelis šviesos kiekis.

Stalinis LED šviestuvas

Stalinis šviestuvas „VINDO“ komplektuojamas su aukšto efektyvumo LED šviesos diodais 2 x 4.5 W ir maitinimo šaltiniu, įjungiamu į kištukinį lizdą. Šviestuvo korpusas padengtas matiniais milteliniais dažais. Galimos spalvos: balta, juoda ir pilka.

„Gaudrė“  ne tik įgyvendina apšvietimo projektus, bet ir patys juos kuria. Kurdami ir gamindami šviestuvus, ypatingą dėmesį įmonė skiria jų kokybei ir dizainui. Šiuolaikinio dizaino sprendimai, pasižymintys subtiliomis formomis ir tvirta technologine argumentacija, kreipia mintis minimalizmo link. Taip beieškant geriausios dizaino ir technologinės dalies sąjungos, gimė šviestuvų serija „VINDO“.

„Gaudrė“ apšvietimo sprendimai jungia šiuolaikines technologijas, šviestuvai atitinka aukštus kokybės reikalavimus, pasižymi išskirtiniu dizainu. Įmonė siūlo ir apšvietimo sprendimus pagal individualius užsakymus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus