visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

LED šviestuvai industrinėms erdvėms iš LEDVANCE

LED šviestuvai industrinėms erdvėms iš LEDVANCE LED šviestuvai industrinėms erdvėms iš LEDVANCE

LEDVANCE atstovybė Lietuvoje

„Ledvance“ pristato apšvietimo sprendimus gamykloms, dirbtuvėms, sandėliams. „Ledvance“ šviestuvai aukštoms luboms „DALI“ tinka sandėlių, gamyklų, logistikos centrų apšvietimui. Dėl į aplinką ir dienos šviesą reaguojančių jutiklių „DALI“ dar efektyviau taupo energiją.

LED šviestuvai industrinėms erdvėms iš LEDVANCE

LED šviestuvai industrinėms erdvėms iš LEDVANCE

LED šviestuvai industrinėms erdvėms iš LEDVANCE

 

Dulkėms ir drėgmei atsparūs LED šviestuvai

Gamyklose, kuriose yra daugybė atvirų frezavimo mašinų, maisto pramonėje ir komercinėse virtuvėse reikalingi drėgmei, ore tvyrantiems naftos, dujų bei valymo ploviklių likučiams atsparūs šviestuvai. Nauji dulkėms ir drėgmei atsparūs šviestuvai dėl aukštos kokybės plastiko bei nerūdijančio plieno dangtelių yra itin patvarūs – juos išvalyti galima aukšto slėgio plovimo įrenginiu. Be to, šiuos šviestuvus montuoti labai paprasta.

LED šviestuvai industrinėms erdvėms iš LEDVANCE

Lanksti, lengvai montuojama „bėgių“ sistema

Montavimo sistema „TruSys“ leidžia vienodai apšviesti dideles erdves. Apšvietimo kanalus galima jungti vientisai arba tvirtinti ir kabinti prie lubų. „TruSys“ sistemai taip pat tinka „Scale“ dizaino šviestuvai iš lengvo aliuminio korpuso. Pramoninėms erdvėms pritaikyti plataus spindulio šviestuvų lęšiai (patalpoms su mažomis lubomis, pavyzdžiui, dirbtuvėms ir gamykloms), taip pat – siauro spindulio, tinkantys patalpoms, kurių lubos yra aukštos. „TruSys“ taip pat idealiai tinka parduotuvių apšvietimui.

Apie „Ledvance“

„Ledvance“, veikianti daugiau nei 120 šalių, yra viena pirmaujančių apšvietimo produktų, skirtų profesionaliam naudojimui ir mažmeniniams pirkėjams, tiekėjų pasaulyje. Kilusi iš apšvietimo produktų gamintojos „Osram“, „Ledvance“ siūlo pažangias LED lemputes, standartinius LED šviestuvus, išmanias sistemas išmaniesiems namams ir pastatams, taip pat tradicinius šviesos šaltinius. Nuo 2017 m. „Ledvance“ priklauso konsorciumui, kuriam vadovauja strateginis investuotojas „IDG Capital“. Kiti konsorciumo nariai – pirmaujanti Kinijos apšvietimo produktų įmonė „MLS“ ir finansinis investuotojas „Yiwu“. 2016 finansiniais metais remdamasi sutartimi su „Osram“, „Ledvance“ ir toliau savo gaminiams naudos patikimus prekės ženklus „Osram“ ir „Sylvania“ (JAV ir Kanadoje).

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus