visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Lempos, šviestuvai ir kiti funkcionalūs apšvietimo sprendimai VILTESA asortimente

Lempos, šviestuvai ir kiti funkcionalūs apšvietimo sprendimai VILTESA asortimente Lempos, šviestuvai ir kiti funkcionalūs apšvietimo sprendimai VILTESA asortimente

VILTESA, UAB

www.viltesa.lt

UAB „Viltesa“ siūlo rinktis kokybišką, idealiai verslui ar namams pritaikytas funkcionalias apšvietimo sistemas. Įmonės asortimente – paltus lempų ir lempučių asortimentas biurams, prekybos bei kitoms viešosioms erdvėms, pramonei, virtuvėms, svetainėms ar miegamiesiems. Bene didžiausias šviestuvų pasirinkimas Vilniuje ir profesionalų konsultacijos leis džiaugtis geriausiais rezultatais ir naujomis šviesos spalvomis.

Lempos ir šviestuvai

Apšvietimo sprendimai šviesesniam rytojui

Tinkamai suprojektuotos apšvietimo sistemos tai – sudėtingas, nuodugnaus planavimo, kūrybiškumo, profesionalumo ir inovatyvių idėjų reikalaujantis darbas, prasidedantis nuo tinkamų šviestuvų pasirinkimo. Išsirinkite kokybiškus, modernius šviestuvus ir pusė darbo jau bus padaryta. „Viltesa“ rasite platų šviesos diodų ir ne tik šviestuvų bei lempų pasirinkimą, kuriais išspręsite praktiškai visus žinomus apšvietimo uždavinius.

Ilgaamžiu LED apšvietimu galima sukurti patrauklius akiai, jaukius ir inovatyvius interjero sprendimus. LED apšvietimo sprendimai naudoja mažiau energijos, nes LED lemputės yra keturis kartus efektyvesnės už kaitrines lemputes, nes šilumai pagaminti išeikvoja tik 80 % savo suvartojamos energijos. Be to, LED lemputės veikia ilgiau, todėl šviestuvus galima kabinti ir sunkiai pasiekiamose vietose ir įrenginiuose. Priklausomai nuo kokybės ir panaudojimo srities, galima tikėtis nuo 30 000 iki 100 000 valandų tarnavimo laiko. Šviestuvai su šviesos diodais tinka protingiems šviesos sprendimams, tokiems, kaip šviestuvo su šviesos diodais šviesos intensyvumo reguliavimas priklausomai nuo aplinkos apšviestumo.

Efektyviai apšviestoje erdvėje bene kiekvienas iš mūsų jaučiamės užtikrintai, todėl svarbu pasirūpinti kokybišku apšvietimu. Apšviestos gatvės, viešosios erdvės bei namų kiemai padeda jaustis saugiai, o aplinką paverčia jaukia. Tinkamai priimti sprendimai lauko apšvietimui taip pat gali nustebinti novatoriškumu. Įmonės parduodami prožektoriai labai įvairūs – skiriasi forma, matmenimis, spalvomis, dizainu, taigi bus patenkinti įvairūs, specifiniai klientų poreikiai. Ryškūs prožektoriai bei gatvės šviestuvai – puikus pasirinkimas, norintiems apsaugoti ne tik save, bet ir savo aplinkinius bei turtą.

„Viltesa“ siūlo LED šviestuvus, lempas, Retro apšvietimo sprendimus, žibintuvėlius, biuro šviestuvus, nešiojamus šviestuvus, gatvės šviestuvus, šviestuvus su judesio davikliu, LED prožektorius, halogeninius prožektorius, universalius šviestuvus, pramoninius šviestuvus, avarinius/evakuacinius šviestuvus, šviestuvų dalis ir aksesuarus.

Lempos ir šviestuvai

Elektros lemputės

„Viltesa“ siūlo platų elektros lempučių pasirinkimą. Ryškiai šviečiančios ir intensyvios elektros lemputės palengvins darbą prie rašomojo stalo, o tarnaujančios ne vieną dešimtį – leis atsikvėpti ir džiaugtis prekės kokybe.

Pagrindiniai lempučių tipai yra keturi: kaitrinės, halogeninės, liuminescencinės bei šviesos diodų (LED). Kaitrinėse lemputėse įkaitęs volframo siūlelis skleidžia šviesą. Tai – intensyvaus veikimo, labai pigus apšvietimo sprendimas. Halogeninių lempučių veikimo principas panašus kaip kaitrinių, tik jos sunaudoja mažiau elektros energijos. Jos tinka vietoms, kuriose reikia ryškaus apšvietimo, t. y. biurams ar kitoms darbo vietoms.

Lempos ir šviestuvai



Liuminescencinės lemputės įsukamos vietose, kuriose nebūtinas pilnas ryškumas iš karto, pavyzdžiui, miegamajame. Tai – taupios lemputės, tarnaujančios kelis kartus ilgiau nei išvardintos anksčiau. Tačiau yra dar taupesnis bei ilgaamžiškesnis variantas – LED lemputė. Aukšta kaina atsiperka visišku saugumu, maždaug 90 procentų mažesniu energijos sunaudojimu ir 25 kartus ilgesniu tarnavimo laiku nei kaitrinė. Be to, jos lengvai pritaikomos prie interjero, kadangi rinktis galima iš kelių formų – įprastos, pailgos bei suklijuotos į juostą.

UAB Viltesa salone parduodamos LED lempos ir lemputės, kaitrinės lempos, dujų išlydžio lempos, halogeninės lempos, liuminescencinės lempos, kompaktinės liuminescencinės lempos, automobilinės lempos. Kad ir kokį sprendimą priimsite rinkdamiesi lemputę, „Viltesa“ užtikrins aukštą prekės kokybę, o dažnai siūloma elektros lemputės akcija neleis jūsų piniginėje švilpauti vėjams. UAB „Viltesa“ komanda visada pasiruošusi atsakyti į klientų klausimus bei padėti išsirinkti akims ir piniginei palankią prekę.

Lempos ir šviestuvai

Optimalus prekių kainos ir kokybės santykis

UAB „Viltesa“ daugiau nei 20 metų vykdo didmeninę ir mažmeninę prekybą elektros techninėmis medžiagomis bei elektros prekėmis: lempomis ir lemputėmis, lauko ir pramoniniais šviestuvais, elektros stulpais, elektros kabeliais, laidais, metaliniais ir PVC kanalais, vamzdžiais, įvadinėmis spintomis, paskirstymo dėžėmis, jungikliais, elektros lizdais, moduliniais ir komutaciniais aparatais, žaibosaugos elementais, elektriniais ir kt. šildymo įrengimais, įrankiais ir kabelių montavimo technika.

Apsilankę salone, būsite nustebinti ir visų siūlomų produktų kaina. Tiek didmenininkai tiek mažmenininkai ras dominantį asortimentą. Atsižvelgdami į tai, kokia yra Jūsų norimos įsirengti sistemos paskirtis, „Viltesa“ pasiūlys tinkamiausią sprendimą iš plačios prekių pasiūlos. UAB „Viltesa“ komanda padės išsirinkti patį geriausią variantą iš plataus įmonės siūlomo asortimento. Skoningas, šiuolaikiškas, profesionaliai įrengtas apšvietimas įpūs naujo gyvenimo bet kuriai erdvei!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus