visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

LEZ terminalas Kaune – Lavisos LEZ terminalas

LEZ terminalas Kaune – Lavisos LEZ terminalas LEZ terminalas Kaune – Lavisos LEZ terminalas

LAVISOS LEZ TERMINALAS, UAB

www.lez-terminalas.lt

UAB „Lavisos LEZ terminalas“ muitinės sandėliai nuo 2006 metų teikia profesionalias logistikos paslaugas Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ). Modernus logistikos centras, su A tipo muitinės sandėliu, importo ir eksporto terminalu, eksploatavimui siūlo 6 tūkst. kv. m ploto sandėlius, kuriuose telpa 15 tūkst. padėklų, ir 1 tūkst. kv. m biuro patalpas. Bendrovės sklype įsikūręs muitinės postas aptarnauja ne tik LEZ įmones.

Jame esančioje muitinėje deklaruojamos prekes importo, eksporto, tranzito procedūroms, įforminamos TIR CARNET procedūros, tarpininkaujama atliekant prekybinius sandorius, pildoma ir elektroniniu būdu pateikiama muitinei Intrastato ataskaita, platinami garantiniai polisai, sutvarkomi visi reikalingi dokumentai – pažymos, leidimai, sertifikatai, atliekamos eksporto procedūros kitų Europos bendrijos šalių įmonėms.

LEZ terminalas Kaune

„Lavisos LEZ terminalas“ teikia prekių sandėliavimo A tipo muitinės sandėliuose, logistikos ir trečiosios šalies logistikos paslaugas (3PL). Įmonės įsigyta moderni krovimo technika - nauji, ekonomiški greitaeigiai BT krautuvai, naujausios IT technologijos ir programinė įranga, radijo ryšio terminalai, brūkšniniai kodai užtikrina didelį operacijų tikslumą, veiksmų atsekamumą, greitį ir optimalią paslaugų kainą. „Lavisos LEZ terminalo“ sandėlyje dirba muitinės tarpininkai, vyksta itin greiti krovos darbai ir krovinių markiravimas, paskirstymas bei perkrovimas. Terminale įrengta klimato kontrolės sistema, kuri leidžia palaikyti temperatūrinį režimą +10 – +20 °C bet kuriuo metų laiku. Sandėliui yra išduoti Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos bei Valstybinės augalų fito tarnybos sertifikatai.

„Lavisos LEZ terminalas“ akciziniuose sandėliuose yra laikomos akcizais apmokestinamos prekės, taikant akcizų laikinojo atidėjimo rėžimą (t.y. nemokant akcizo mokesčio). Akcizais apmokestinamų prekių sandėlis, laikantis ES direktyvų nuostatų, gali išsiųsti akcizais apmokestinamas prekes į kitus akcizinius sandėlius bei kitų valstybių narių registruotiems prekybininkams arba eksportuoti iš ES muitų teritorijos. Europos Sąjungos ir kitų užsienio šalių klientai gali sandėliuoti alkoholinius gėrimus ir tabako gaminius iš ES arba iš trečiųjų šalių, nemokėdami už juos akcizo mokesčio.

Įmonė siūlo pakavimo, perpakavimo, muitinio pakavimo, rankinio surinkimo, ženklinimo, užsakymų komplektavimo, ženklinimo akciziniais ir kontroliniais ženklais, prekių svėrimo ir matavimo paslaugas. Taip pat „Lavisos LEZ terminalas“ teikia geležinkelių paslaugas. Įmonė perkrauna ir išsiunčia krovinius geležinkeliu į Rusiją, centrinės Azijos ir kitas NVS šalis. Perkrauna krovinius iš europinės vėžės vagonų į plačios vėžės vagonus. Parenka reikalingo tipo vagonus, platformas, pusvagonius, bei juos užsako. Pildo visus su pervežimu susijusius dokumentus.

LEZ terminalas Kaune

Šiuo metu Lietuvoje yra įsteigtos 7 laisvosios ekonominės zonos: Akmenės, Kauno, Kėdainių, Klaipėdos, Marijampolės, Panevėžio, Šiaulių.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus