visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

LGF spaudos konferencija prieš Baltijos šalių atvirą grappling imtynių IGF čempionatą

LGF spaudos konferencija prieš Baltijos šalių atvirą grappling imtynių IGF čempionatą LGF spaudos konferencija prieš Baltijos šalių atvirą grappling imtynių IGF čempionatą

Lietuvos graplingo federacija (Lithuanian Grappling federation)

www.grappling.lt

www.grapplingfederation.com

“T.Aukštuolio kita stotelė – kova dėl dar vieno diržo”

Kovos menų žvaigždė Teodoras Aukštuolis šį šeštadienį kartu su 120 Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Kazachstano, Suomijos ir Alžyro kovos dėl Baltijos atvirųjų graplingo žaidynių diržo, kurių per vakarą bus išdalinti net penki.

Jurbarke įvyksiančios Baltijos šalių žaidynės bus pirmosios per istoriją, kurias rengs Tarptautinė graplingo federacija.

„Ši federacija dar yra labai jauna, tad natūralu, kad daugelio dalykų ji iki šiol nėra padariusi. Susidomėjimas renginiu yra didžiulis. Malonu, kad ne tik iš Lietuvos ar Latvijos pusės, tačiau ir iš tolimesnių draugų.
Kalbant apie garsius Lietuvos kovotojus, tai mūsų rinktinės sąraše yra Teodoras Aukštuolis, kuris neabejotinai bus vienas rimčiausių pretendentų į absoliučios svorio kategorijos diržą. Neabejoju, kad į šias žaidynes rinksis žmonės, kurie norės pamatyti jo pasirodymus“, - spaudos konferencijoje, skirtoje pristatyti būsimą renginį, pasakojo tarptautinės graplingo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas.

LGF spaudos konferencija prieš Baltijos šalių atvirą grappling imtynių IGF čempionatą

Prezidentas neslėpė, kad įtaką, renkantis vietą, padarė jo brolio Mindaugo Smirnovo iniciatyva prisidėti prie renginio organizavimo. Be to, šią idėją nuolankiai priėmė ir Jurbarko rajono meras Skirmantas Mockevičius.
„Man tikrai labai smagu, kad mūsų rajone vyks neeilinis renginys. Tokiu būdu, mes populiariname savo rajoną, gamtą, aplinką, tuo pačiu prisidedame prie sporto populiarinimo. Tai mūsų prioritetas.

Visada džiugu yra iniciatyva, o šįkart mes jos sulaukėme labai daug. Mums patiems šis turnyras taps pamoka didesniems darbams. Turiu omenyje, tarptautinio lygio turnyrų organizavimą“, - pasakojo meras.
Žaidynės vyks penkiose grupėse: jaunių U-17, jaunimo U-19, merginų, suaugusiųjų ir veteranų. Iš pradžių dalyviai varžysis dėl nugalėtojų vardo savo svorio kategorijose, o vėliau dėl absoliučios svorio kategorijos diržų.
Lietuvą jau yra pasiekę penki įspūdingo dydžio diržai, kuriais apsijuos visų grupių nugalėtojai.

Baltijos šalių graplingo žaidynės yra vienas didžiausių renginių, kuriame dalyviai ne tik varžosi dėl asmeninių prizų, tačiau taip pat ruošiasi nenumaldomai artėjančiam Europos graplingo čempionatui.

LGF spaudos konferencija prieš Baltijos šalių atvirą grappling imtynių IGF čempionatą

Daugiau informacijos: www.grappling.lt

 

Baltijos šalių atviras grappling IGF čempionatas
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus