visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Lininis rankšluostis voniai, saunai ar paplūdimiui – natūralus, itin pamėgtas ir įvertintas gaminys

Lininis rankšluostis voniai, saunai ar paplūdimiui – natūralus, itin pamėgtas ir įvertintas gaminys Lininis rankšluostis voniai, saunai ar paplūdimiui – natūralus, itin pamėgtas ir įvertintas gaminys

NAMŲ TEKSTILĖ, UAB

Laikydami rankose natūralaus nebalinto lino rankšluostį, kvepiantį tikrais linais, tarsi prisiliečiame prie savo tautos tradicijų ištakų. Nebalinti lininiai rankšluosčiai yra patys natūraliausi, išsaugoję ne tik lino išvaizdą, bet ir jokių technologijų nepanaikintą malonų linų kvapą. Šiuos rankšluosčius „Namų tekstilė“ gamina ir pagal individualius užsakymus, dažniausiai kaip renginio atributus bei tautinius suvenyrus, ypatingai vertinamus užsienyje. Išskirtiniu žavesiu pasižymi lininių rankšluosčių lietuviški tautiniai raštai, išausti iš balintų ir nebalintų linų siūlų derinio.

Lininis rankšluostis voniai, saunai ir paplūdimiui

Nebalinto lygaus paviršiaus lino rankšluosčių audiniuose yra svarbu tankiai. Kuo audinys yra plonesnis, kuo tankiau suaustas, tuo jis yra lengvesnis, malonesnis ir patrauklesnis. Būtent tokius – lengvus ir elegantiškus lininius rankšluosčius siuva „Namų tekstilė“, ir tai yra vienas iš daugelio aukštos rankšluosčių kokybės požymių, pateisinusių ir pirkėjų lūkesčius, ir aukštai vertinamų įvairiose parodose.

Lininis rankšluostis voniai, saunai ir paplūdimiui

Lininių vonios rankšluosčių kokybė įvertinta parodos „Rinkis prekę lietuvišką 2019“ diplomu

Natūralių spalvų ir įvairaus dizaino minkštinto lino rankšluosčiai itin gerai sugeria drėgmę, yra lengvi, greitai džiūstantys, naudojami ne tik vonioje, bet ir saunoje, pirtyje, paplūdimyje ar mėgaujantis Spa malonumais. Natūralus lino pluoštas gaminiui suteikia savitą išvaizdą, o kūnui dovanoja masažinį efektą.

Lininis rankšluostis voniai, saunai ir paplūdimiui

„Namų tekstilė“ ženklo lino, medvilnės, vilnos stilingi natūralaus pluošto gaminiai, seniai pamėgti ir vertinami užsieniečių, garsina Lietuvą visoje Europoje bei Rusijoje. Kaip nesidžiaugti, jei šiuolaikinės technologijos leidžia perkelti į gaminį viską – ir beribės dizainerių vaizduotės sukurtų raštų motyvus, ir kiekvienos šalies kalba proginius tekstus su tos šalies būdingais laukinės gamtos akcentais, ir paties užsakovo nenuspėjamus poreikius. Juk „Namų tekstilė“ – tai dėmesys klientui ir jo namams.

Lininis rankšluostis voniai, saunai ir paplūdimiui

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus