visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Linoleumas – natūrali ir patvari grindų danga

Linoleumas – natūrali ir patvari grindų danga Linoleumas – natūrali ir patvari grindų danga

UAB „Ostas“ prekiauja grindų dangomis ir pristato aukščiausios kokybės linoleumą „Forbo“. Viena iš „Forbo“ linoleumo rūšių marmoleumas yra iš natūralių produktų pagaminta tvari, ilgaamžė, aukštos kokybės ir naujoviško dizaino grindų danga, pritaikyta naudoti praktiškai bet kur.

Linoleumas – natūrali ir patvari grindų danga

Linoleumas yra natūrali, higieniška ir itin praktiška grindų danga. Ji gaminama iš natūralių, chemiškai neapdorotų medžiagų. Linoleumas gaminamas kruopščiai išmaišant kamštinio medžio miltelius ir natūralius dažus su rišamąja medžiaga, pagaminta iš linų aliejaus, natūralių sakų, džiuto ir kalkakmenio. Kiekviena medžiaga linoleumui suteikia unikalias savybes: linų aliejus – ypatingą kvapą, sakai – jungia atskirus komponentus ir sudaro cementą, iš kurio gaminamas vienasluoksnis linoleumas, kamščio milteliai – atsparumą ir elastingumą.

Linoleumas atsparus chemikalams, baldų ratukų braižymams, čia yra nepalanki terpė veistis bakterijoms ar grybeliams, todėl ypač tinka namų aplinkai.

Linoleumas – tai unikalus sprendimas tiems, kas ieško natūralios, bet kartu ir praktiškos, funkcionalios grindų dangos. Jus nustebins atspalvių ir raštų įvairovė, tai puiki galimybė sukurti norimą ornamentų kompoziciją ant grindų. Didžiausi grindų dangų gamintojai nuolat tobulina linoleumo atsparumą ir jo gamybos technologijas.

Linoleumas – natūrali ir patvari grindų danga

UAB „Ostas“ parduodami „Forbo“ gaminami linoleumai yra ekologiški ir pagaminti iš natūralių medžiagų. „Forbo“ užima daugiau nei 65 proc. rinkos ir yra pasaulinė lyderė prekybos linoleumo ritiniais bei linoleumo modulinėmis plytelėmis srityje.

Marmoleumas – viena iš pagrindinių „Forbo“ linoleumo rūšių, pasižyminti universalumu, spalvomis ir dizainu. Be to, ši ekologiška grindų danga yra labai patvari. Marmoleumo asortimentas tinka tiems, kuriems reikia ilgaamžės grindų dangos.

Linoleumas – natūrali ir patvari grindų danga

UAB „Ostas“ siūlo nuolatos atnaujinamą itin platų grindų dangų asortimentą bei profesionalias konsultacijas. Įmonė siekia, kad klientas liktų patenkintas įsigytomis grindimis, todėl atsižvelgia į specialius pageidavimus, pataria, kaip išsirinkti tinkamiausią grindų dangą, kuri idealiai atitiktų poreikius. UAB „Ostas“ komanda yra sukaupusi daugiametę patirtį prekybos srityje. Dėka dirbančių patyrusių grindų dangų specialistų, pirkėjas gali būti tikras, kad gaus profesionalią konsultaciją, o įsigyta grindų danga atitiks lūkesčius.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus