visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Lipdiniai iš poliuretano CREATIVA – namų charakteriui sukurti

Lipdiniai iš poliuretano CREATIVA – namų charakteriui sukurti Lipdiniai iš poliuretano CREATIVA – namų charakteriui sukurti

AVALONAS, UAB Dekoro centras

Dekoro lipdiniai iš poliuretano „Creativa“ atkeliauja į dekoro centro „Avalonas“ asortimentą. Šis prekinis ženklas pasižymi aukšta kokybe, o dekoro centre šiuos interjero elementus įsigysite greitai ir už prieinamą kainą. Įvairios interjero detalės įprasmina namus, o lipdiniai iš poliuretano pasižymi ne tik aukšta medžiagų kokybe, bet ir nesudėtingu montavimu, todėl „Creativa“ lipdiniai tinkami kiekvieno poreikiams.

Lipdiniai iš poliuretano CREATIVA

Savo namams individualumo galėsite suteikti su „Creativa“ siūlomais lipdiniais iš poliuretano: grindjuostėmis, lubų karnizais užuolaidoms paslėpti, karnizais, netiesioginio apšvietimo karnizais, sienų apvadais, durų ir langų aprėminimais, lubų ornamentais, sienų ornamentais, nišomis, kronšteinais ir kolonomis.

„Avalonas“ suteikia didelį „Creativa“ lipdinių iš poliuretano pasirinkimą. Įvairūs spalviniai sprendimai, raštų ir formų įvairovė tiks tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.

Lipdiniai iš poliuretano CREATIVA

Poliuretano lipdiniai interjerui pasižymi puikiomis techninėmis charakteristikomis, stilingi, lengvi, lengvai montuojami ir ilgaamžiai. Todėl jie yra dažnas architektų ir dizainerių pasirinkimas.

Dekoro elementais „Creativa“ susikursite asmeninį savo namų stilių, perteiksite savo asmenybę, nes mūsų kuriama aplinka išreiškia tai, kas esame. Kiekvienas interjero elementas padės sukurti savitą namų charakterį ir išskirtinį interjerą.

Lipdiniai iš poliuretano CREATIVA

Dekoro centras „Avalonas“ – tai vieta, kurioje galite įsigyti naujausių „Creativa“ poliuretano gaminių interjerui. „Avalonas“ siūlo plačiausią interjero ir eksterjero detalių pasirinkimą ir atstovauja žinomiausius prekinius ženklus. „Avalonas“ – tai kokybės ir ilgaamžiškumo garantija Jūsų namams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus