visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Lubiniai šviestuvai LED Line – visapusiškas sprendimas parduotuvių erdvėms

Lubiniai šviestuvai LED „Line“ – visapusiškas sprendimas parduotuvių erdvėms Lubiniai šviestuvai LED „Line“ – visapusiškas sprendimas parduotuvių erdvėms

ACME Europe, UAB

Mokslininkai įrodė, kad šviesa yra būtina žmogui ir turi didelės įtakos jo savijautai ir nuotaikai. Tad ne paslaptis, kad šiandien įvairūs apšvietimo sprendimai pasitelkiami kuriant parduotuvės išskirtinumą. Šviesos įtaką apsisprendimui pirkti pagrindžia įvairūs moksliniai tyrimai. Vienas jų – 2009 m. tyrimų bendrovės „Nielsen“ atliktas tyrimas, įrodęs, kad tinkamai panaudotas apšvietimas pardavimus gali padidinti 19 proc.

Kuriant parduotuvių erdves savo pranašumus itin gerai atskleidžia „LED line“ tipo šviestuvai. Asimetrinė optika leidžia šviesą nukreipti į lentynas ir taip išryškinti prekes. O aukštas spalvos perteikimo indeksas (CRI80) suteikia joms daugiau ryškumo ir patrauklumo. Tinkamai apšvietus produktus, kuriama maloni apsipirkimo aplinka. Klientams patogu, nes jie gali aiškiai matyti produktą, įskaityti, kas parašyta jų etiketėse.

„Tinkamai parinkus apšvietimo kampą, spalvą ir ryškumą produktus galima pateikti gerokai patraukliau, sukurti jiems pridėtinę vertę ir taip paskatinant pirkėjus juos įsigyti. Lubiniai šviestuvai „LED line“ pasižymi šviesos sklidimo kampų ir spalvų įvairove, tad yra lengvai pritaikomi kuriant įvairius parduotuvių interjero sprendimus“,– pasakoja „ACME Europe“ apšvietimo kategorijos specialistas Martynas Juršys.

Nemažiau svarbi parduotuvių erdvėse naudojamų lempų savybė – nesudėtingas montavimas bei universalumas. Prie ACME „LED line“ lempų nesudėtingai galima pajungti ir avarinį apšvietimą, išmanias šviesos valdymo sistemas bei akcentinį apšvietimą. Taigi, tai – visapusiškas sprendimas parduotuvių erdvėms.

Daugiau informacijos:

Martynas Juršys „ACME Europe“
Apšvietimo kategorijos specialistas
Raudondvario pl. 127, Kaunas.
Mob. +370 665 18541

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus